Frontier First Encounters - czyli co było przed Elite Dangerous :)
(22.10.2018, 13:38 UTC)Usser napisał(a): Ja tam nie wiem ale członkiem Hussari to powinieneś zostać za same zasługi Biggrin

Swego czasu rzeczywiście sporo się udzielałem we wspomnianym serwisie Frontiera. Pamiętam jak wymyślaliśmy jak będzie wyglądało Elite IV. David Braben bardzo długo kazał nam czekać. Zaczęliśmy w końcu żartować z tego kiedy to zostanie wreszcie wydane. Nawet zaczęliśmy powątpiewać czy to w ogóle nastąpi. Najczęstszą "wymówką" Davida było "Obecne komputery nie pozwalają stworzyć mi Elite IV  (w sensie za słaba moc obliczeniowa). Wydawał nam się przez to trochę przemądrzały, ale po wydaniu Elite Dangerous zrozumiałem co miał na myśli Tongue  .

Życzę sobie tylko jednego. Aby David Braben wrócił do swojego Ja sprzed 25 lat i z równą pasją i zaangażowaniem stworzył dzieło, epopeję kosmiczną, która na zawsze zapisze się w kartach historii gier komputerowych i cyfrowej rozrywki.

Pozdrawiam,

Cmdr Azzorek
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Frontier First Encounters - czyli co było przed Elite Dangerous :) - przez Azzorek - 22.10.2018, 13:49 UTC