Czyli przy opisie frakcji można dodać linka do wątku na reddcie prowadzonym przez grupy graczy zaangażowanych w PP. Ja korzystam właśnie z tych wątków, żeby zobaczyć gdzie zrzucić materiały do zabunkrowania systemu np. Wprawdzie, w tej chwili "przelatuję" przez kolejne powersy w celu zdobycia modułów i na koniec planuję dopiero na stałe zostać przy Arrisie, ale dlaczego mam zrzucać te 750 jednostek materiałów w losowym miejscu i psuć tym zaangażowanym włożoną w rozwój frakcji pracę, jak jednocześnie mogę zrzucić tam gdzie chcą bym to zrobił
Uczuliłbym też na to w opisach frakcji - że za nimi stoją naprawdę zaangażowani gracze i przypadkowymi i losowymi działaniami psujemy im pracę, zwłaszcza, że te 750 meritów potrzebnych na moduł naprawdę robi już różnicę i może pokrzyżować plany ekspansji np.
Problem jest taki, że te kanały są po angielsku, a już się przekonałem, że wcale nie tak mało jest u nas ludzi, dla których jest to poważna bariera.
Uczuliłbym też na to w opisach frakcji - że za nimi stoją naprawdę zaangażowani gracze i przypadkowymi i losowymi działaniami psujemy im pracę, zwłaszcza, że te 750 meritów potrzebnych na moduł naprawdę robi już różnicę i może pokrzyżować plany ekspansji np.Problem jest taki, że te kanały są po angielsku, a już się przekonałem, że wcale nie tak mało jest u nas ludzi, dla których jest to poważna bariera.

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)