11.08.2018, 08:31 UTC
Jeżeli jesteś WANTED u którejkolwiek frakcji obecnej na stacji, na której jesteś i spróbujesz "zapłacić" karę w zakładce Contacts to w praktyce wygląda to tak jakbyś wszedł na komisariat policji z własnym listem gończym w ręce i krzyknął "hej! To ja!". Jak myślisz jaki byłby efekt? 
Dlatego nie spłacasz własnego bounty bezpośrednio w Contacts tylko wchodzisz głębiej - w Interstellar Factor (czyli idziesz do zakazanej dzielnicy na stacji i tam się zgłaszasz do szemranego brokera, który hakując systemy interpolu wyczyści ci konto). Oczywiście za opłatą - dopłacasz 20% do wartości Bounty.
Gdzie Interstellar Factor jest dostępny sprawdzisz na mapie galaktyki i systemu.
Mam nadzieję, że pomogłem

Dlatego nie spłacasz własnego bounty bezpośrednio w Contacts tylko wchodzisz głębiej - w Interstellar Factor (czyli idziesz do zakazanej dzielnicy na stacji i tam się zgłaszasz do szemranego brokera, który hakując systemy interpolu wyczyści ci konto). Oczywiście za opłatą - dopłacasz 20% do wartości Bounty.
Gdzie Interstellar Factor jest dostępny sprawdzisz na mapie galaktyki i systemu.
Mam nadzieję, że pomogłem

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)