26.07.2018, 18:08 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.07.2018, 18:12 UTC przez Yautja.)
Nie to, że jestem takim zupełnym laikiem. Coś tam ogarniam generalnie w komputerach, w końcu opiekuję się w pracy swoją własną serwerownią
Po prostu przestałem się lata temu interesować sprzętem do grania. Ostatnim razem kiedy byłem na bieżąco, to na topie był GeForce 2 
Konfig jest następujący:
CPU: i7-7700K, 4,2 GHz
RAM: 16 GB
Grafika: GeForce GTX 1080Ti
I tak jak pisałem: mnie to oznaczenie karty nic nie mówi, nie wiem jak się plasuje w stawce kart graficznych - bo po prostu się tym nie interesuję. W pracy się zastanawiam jak rozwiązać, obejść czy uniknąć problemu, w domu nie mam na to ochoty - ma działać i wolę posłuchać tych co wiedzą co się z czym je niż samemu kombinować
I mówisz, że te gogle to nie plug & play? To może generalnie dlatego się słyszy, że jednak nie zawojowała ta technologia rynku 
Rozpisałem się
Więc jeszcze raz:
Czy nadal wybór jest pomiędzy Vive i Oculus (jeżeli tak, to skłaniam się do Oculus) czy są jacyś nowi gracze, których warto śledzić? I czy ten podany config jest ok, czy coś trzeba jeszcze dokupować?
PS. Też w związku np. z tym co piszesz, że trzeba będzie kombinować z konfiguracją, to poważnie rozważam też kupno PS4+ichniejsze gogle, szkoda mi tylko zaczynać od początku kariery pilota w Elite
Po prostu przestałem się lata temu interesować sprzętem do grania. Ostatnim razem kiedy byłem na bieżąco, to na topie był GeForce 2 
Konfig jest następujący:
CPU: i7-7700K, 4,2 GHz
RAM: 16 GB
Grafika: GeForce GTX 1080Ti
I tak jak pisałem: mnie to oznaczenie karty nic nie mówi, nie wiem jak się plasuje w stawce kart graficznych - bo po prostu się tym nie interesuję. W pracy się zastanawiam jak rozwiązać, obejść czy uniknąć problemu, w domu nie mam na to ochoty - ma działać i wolę posłuchać tych co wiedzą co się z czym je niż samemu kombinować
I mówisz, że te gogle to nie plug & play? To może generalnie dlatego się słyszy, że jednak nie zawojowała ta technologia rynku 
Rozpisałem się
Więc jeszcze raz:Czy nadal wybór jest pomiędzy Vive i Oculus (jeżeli tak, to skłaniam się do Oculus) czy są jacyś nowi gracze, których warto śledzić? I czy ten podany config jest ok, czy coś trzeba jeszcze dokupować?
PS. Też w związku np. z tym co piszesz, że trzeba będzie kombinować z konfiguracją, to poważnie rozważam też kupno PS4+ichniejsze gogle, szkoda mi tylko zaczynać od początku kariery pilota w Elite

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)