26.07.2018, 16:24 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.07.2018, 16:29 UTC przez Yautja.)
Co tam dokładnie w tym moim komputerze siedzi to nie wiem
Jak go kupowałem te pół roku temu to powiedziałem w sklepie, że będę chciał na nim grać w Elite: Dangerous przy użyciu hełmu do rzeczywistości wirtualnej i ma to uciągnąć. Samą Elitkę ciągnie całkiem nieźle, ale na gogle jakoś się nie mogłem zdecydować do tej pory, aż kilka dni temu przez przypadek miałem okazję założyć na chwilę jakieś takie gogle na bazie telefonu chyba i sobie pomyślałem, że jak taka popierdółka robi takie fajne wrażenie, to co te duże sprzęty potrafią! I wracam do tematu. Co do budżetu to widzę, że Oculus Rift to 450 Euro, więc powiedzmy do 500 Euro?
PS. jest jeszcze kwestia sterowania. Da się na klawiaturze i myszce? Czy najpierw HOTASa kupować?
Jak go kupowałem te pół roku temu to powiedziałem w sklepie, że będę chciał na nim grać w Elite: Dangerous przy użyciu hełmu do rzeczywistości wirtualnej i ma to uciągnąć. Samą Elitkę ciągnie całkiem nieźle, ale na gogle jakoś się nie mogłem zdecydować do tej pory, aż kilka dni temu przez przypadek miałem okazję założyć na chwilę jakieś takie gogle na bazie telefonu chyba i sobie pomyślałem, że jak taka popierdółka robi takie fajne wrażenie, to co te duże sprzęty potrafią! I wracam do tematu. Co do budżetu to widzę, że Oculus Rift to 450 Euro, więc powiedzmy do 500 Euro?PS. jest jeszcze kwestia sterowania. Da się na klawiaturze i myszce? Czy najpierw HOTASa kupować?

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)