Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
@Baton Dzięki za odpowiedź Smile Podpowiesz w jakich systemach najszybciej zdobywać teraz rangę, bo wbicie 10% zeszło mi z tydzień.
[Obrazek: AuxlBib.png]
Odpowiedz
(28.01.2018, 19:30 UTC)Mayczi napisał(a): @Baton Dzięki za odpowiedź Smile  Podpowiesz w jakich systemach najszybciej zdobywać teraz rangę, bo wbicie 10% zeszło mi z tydzień.

Sorry, nie mam pojęcia gdzie teraz najlepiej,  od miesięcy szukam Strażników w mgławicach z dala od bańki Smile
Odpowiedz
Surface Scaner u Inżyniera, na odległość czy na czas ? Co się lepiej sprawdza ?
Odpowiedz
(28.01.2018, 19:30 UTC)Mayczi napisał(a):   Podpowiesz w jakich systemach najszybciej zdobywać teraz rangę, bo wbicie 10% zeszło mi z tydzień.

@Mayczi, leć do systemu HIP 8758 i rób misje transportujące dane. Tak wbijesz szybko rangi imperialne
Odpowiedz
(28.01.2018, 19:56 UTC)OakWM napisał(a): Surface Scaner u Inżyniera, na odległość czy na czas ? Co się lepiej sprawdza ?

Imho na czas bo czesciej robie loop of shame jak sie zapatrze, a czasu kilka sekund zawsze sobie kupie manewrami. Tyle ze ja czekam na nowych inzynierow Smile
Odpowiedz
(28.01.2018, 19:56 UTC)OakWM napisał(a): Surface Scaner u Inżyniera, na odległość czy na czas ? Co się lepiej sprawdza ?

Kiedyś dostałem poradę żeby wziąć na odległość, ale bonus do odległości nie był jakiś znaczący. Dolatując do planety z kilkoma księżycami zdążyłem zeskanować tylko planetę a księzyce już będąc na miejscu więc żadna rewelacja. mam zamiar przerobić sobie teraz na zmniejszenie czasu skanowania.
Odpowiedz

To zależy jak skanujesz, i jak latasz. Jak nie jesteś odkrywcą to zdecydowanie ten szybki, jak eksplorujesz to spróbuj oba i zobacz który Ci spasi, ja latam z tym na odległość bo snajpuje tylko interesujące mnie ciała tak mi bardziej odpowiada, jakbym skanował wszystko lub większość to bym wziął szybki.
Odpowiedz
nauczy mnie ktoś grać albo poda jakiegoś discord lub ts3?
Odpowiedz
Dzięki za podpowiedzi co do scanera. Na chwilę obecną skłaniam się do "szybkości", za dużo jeszcze możliwości do odkrywania w grze przede mną. Dopiero raczkuję w piaskownicy   Smile
Odpowiedz
Swiety.. jesteś na forum, powinieneś widzieć ten temat:

http://forum.thewingedhussars.com/showthread.php?tid=70

tam są informacje.
Odpowiedz