ksenobiolodzy poszukiwani!
Witam,
zważywszy na to ,że 2.4 już nie długo , i z tego co mi wiadomo to Thargoidzi chcą sobie powrócić ,chciałbym sie mniej więcej dowiedzieć ile osób z husarii byłoby zainteresowanych takimi bardziej usystematyzowanymi badaniami nad nimi.
Moglibyśmy zapisać się jeszcze mocniej na kartach historii elite, jako jedni z tych którzy rozwikłali zagadkę tej tajemniczej rasy.
PS: Przydatne były by te cargo od Palina więc jak ktoś chce dołączyć to fajnie było by je odblokować Wink jest jeszcze sporo czasu spokojnie się wyrobicie 

Kto się pisze ? Smile
[Obrazek: Xindi_ENT_Big.jpg]
[Obrazek: 36566.png]
Odpowiedz
(21.08.2017, 13:48 UTC)zigusek napisał(a): Witam,
zważywszy na to ,że 2.4 już nie długo , i z tego co mi wiadomo to Thargoidzi chcą sobie powrócić ,chciałbym sie mniej więcej dowiedzieć ile osób z husarii byłoby zainteresowanych takimi bardziej usystematyzowanymi badaniami nad nimi.
Moglibyśmy zapisać się jeszcze mocniej na kartach historii elite, jako jedni z tych którzy rozwikłali zagadkę tej tajemniczej rasy.
PS: Przydatne były by te cargo od Palina więc jak ktoś chce dołączyć to fajnie było by je odblokować Wink jest jeszcze sporo czasu spokojnie się wyrobicie 

Kto się pisze ? Smile

Mysle, ze juz jest dzial i watek temu dedykowany (czesciowo)? Wink

http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=2896

Obecnie tylko rosnace, ale jak znajdziemy pelzajace to bedzie o nich tez Wink
Odpowiedz
(21.08.2017, 14:10 UTC)Qasz napisał(a):
(21.08.2017, 13:48 UTC)zigusek napisał(a): Witam,

Kto się pisze ? Smile

Mysle, ze juz jest dzial i watek temu dedykowany (czesciowo)? Wink

http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=2896

Obecnie tylko rosnace, ale jak znajdziemy pelzajace to bedzie o nich tez Wink
ten wątek to sonda ile osób jest chętnych na takie poważniejsze zajęcie się tymi owadami coś w stylu canonn research, nie chodzi o wstawianie zdjęć grzybów Biggrin
[Obrazek: 36566.png]
Odpowiedz
W zależności co i jak się będzie robić to ja się piszę, mam dług wdzięczności wobec Ziguska za nauczenie mnie rozkodowywania Thargoidzkich Linków Smile
Trzeba mierzyć siły na zamiary jednak, jak wyszła sprawa z bazami, to zanim się ktoś tu obudził to już było posprzątane, więc raczej bym patrzył na to jak na współpracę z Canonnem niż całkiem osobny oddział.
Przykładem są mózgodrzewa, w piątek dokonałem dość znaczącego odkrycia na temat ich występowania i zainteresowanie pomocy ze strony TWH przez weekend wyraził 1 husarz (Qash) Smile

Ja zawsze chętnie latam za różnymi tajemnicami, ale nadaje się raczej jako prymitywna siła robocza niż mózg Smile
Odpowiedz
(21.08.2017, 14:23 UTC)Baton napisał(a): W zależności co i jak się będzie robić to ja się piszę, mam dług wdzięczności wobec Ziguska za nauczenie mnie rozkodowywania Thargoidzkich Linków Smile
Trzeba mierzyć siły na zamiary jednak, jak wyszła sprawa z bazami, to zanim się ktoś tu obudził to już było posprzątane, więc raczej bym patrzył na to jak na współpracę z Canonnem niż całkiem osobny oddział.
Przykładem są mózgodrzewa, w piątek dokonałem dość znaczącego odkrycia na temat ich występowania i zainteresowanie pomocy ze strony TWH przez weekend wyraził 1 husarz (Qash) Smile

Ja zawsze chętnie latam za różnymi tajemnicami, ale nadaje się raczej jako prymitywna siła robocza niż mózg Smile

Tak i bede kontynuwal moje badania Wink BTW czy ktokolwiek kiedykolwiek nauczy sie mojego nicka prawidlowo, przeciez to nie jest po Thargoidzku Biggrin
Odpowiedz
(21.08.2017, 15:49 UTC)Qasz napisał(a): Tak i bede kontynuwal moje badania Wink BTW czy ktokolwiek kiedykolwiek nauczy sie mojego nicka prawidlowo, przeciez to nie jest po Thargoidzku Biggrin
Nie licz na to, ja ciągle mam ochotę pisać Quash Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości