Beta / Open Beta 2.4
Uuuuuu nowe Heat Sinki mocniejsz można robić. Te najdroższe mają ----EDIT tfu - 30% bonusu.

[Obrazek: oaZQuvD.png]

Lecę testować SILENT-COBRĄ obrabowanie jakiegoś "TYPA" i schowanie się przed policją pod jego podwoziem...

Czyżbym się nareszcie doczekał?
Odpowiedz
No właśnie się dziwie że jeszcze nie ma takiej frakcji Typowych Headhunters

Juz parę razy o tym pisałem że wszyscy piraci etc są na tą chwile bezkarni Smile

Cytat:Jak jeszcze te bounty będą jakieś konkretne, to pewnie szybko się doczekamy jakiejś frakcji typu Texas Rangers i może galaktyka stanie się nieco bezpieczniejsza... Lub znowu będzie sytuacja jak bodajże w początkach gry, gdy nagrody za graczy były duże, to niektórzy zbierali celowo te Bounty i dawali się nawzajem odstrzeliwać znajomym i kasa leciała [Obrazek: wink.png]

Ale generalnie zmiany mi się podobają i idzie ku dobremu [Obrazek: wink.png]
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
są już skórki z Lavecona - wypas, wieczorem sesja foto Cuttera Smile
Odpowiedz
[Obrazek: EYl45Cj.png]
Odpowiedz
Piraci też staną się trochę mądrzejsi oraz dostaną nowe zabawki Biggrin
https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5831564

Krótko mówiąc będą mogli użyć limpetów do wydarcia od ciebie towaru nie strzelając nawet, o ile im na to pozwolisz Biggrin
Odpowiedz
Uuuuuu, może zmienili nazwe keelbacka Biggrin
Odpowiedz
(17.08.2017, 13:35 UTC)Calvarian napisał(a): Uuuuuu, może zmienili nazwe keelbacka Biggrin

Pewnie coś większego od Keelback-a... raczej 'Panther Clipper-a' się teraz nie doczekamy... w każdym razie coś sporego pewnie to będzie, jak widzę komentarze w necie to przychylam się do taniej wersji Cutter-a...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Może statek na Thargoida
Odpowiedz
(17.08.2017, 13:19 UTC)Robinus napisał(a): Lecę testować SILENT-COBRĄ obrabowanie jakiegoś "TYPA" i schowanie się przed policją pod jego podwoziem...

Czyżbym się nareszcie doczekał?

No właściwie, przez przypadek, ale DA SIĘ!

Nie dokładnie tak jak myślałem, HEAT SINKI działają tak samo, jednak dzięki syntezie można ich naprodukować do woli.

Dzięki temu - po zaatakowaniu TYPE-7 i pojawieniu się policji - udało mi się ich zanudzić!

3 albo 4 syntezy, cały czas w Silent Running unikałem pełnego skanowania lawirując między policją a transportowcem.
To trochę głupie, jednak wydaje się, że każdy statek policyjny próbuje skanować raz albo kilka, po czym wyskakuje z lokacji.

Po tym jak wszystkie się znudzą i wyfruną - MOŻNA ŁUPIĆ TRANSPORT NA LUZIE DO WOLI W SYSTEMIE HIGH SECURITY.
Drugi raz nie przylecą.

[Obrazek: uuj7qMc.png]

[Obrazek: F9hJYLt.png]
Odpowiedz
Czyli tak jak myślałem, będą musieli popracować nad balansem tych nowych używek
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz