myślę, że Coś po nas sięga...
Nagrałem sobie chwilkę z efektem, którego wielu z nas doświadcza ostatnio (w tej lub zbliżonej postaci), wiecie co, to mi nie wygląda jak bug....

Odpowiedz
Koszmity bedo nas porywać i eksperymentować.... Smile
Odpowiedz
Wczoraj widziałem to samo jak stacjonowaliśmy w ramach ochrony... też takie mignięcia Interdictor`a jakby... Jak podleciałem trochę bliżej to znikło Smile
Odpowiedz
Też to miałem, i też mi to na buga nie wygląda.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Poruszylem ten temat na FB ED Community kilka tygodni temu  i wyszło na jaw że nie jest to bug tylko w najnowszym patchu widać teraz interdykcje innych graczy

I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Odpowiedz
Na buga to nie wygląda, ale zacząłem mieć co do tego wątpliwości gdy widziałem to ostatnio w HRce...
Odpowiedz
(30.04.2017, 09:35 UTC)Grabazlock napisał(a): Poruszylem ten temat na FB ED Community kilka tygodni temu  i wyszło na jaw że nie jest to bug tylko w najnowszym patchu widać teraz interdykcje innych graczy

Hmm, wydawało mi się, że widziałem to w sytuacjach, kiedy nie było innych graczy robiących interdykcje w okolicy, ale pewnie masz rację, szkoda Sad

Swoją drogą w Maia coś się dzieje, ale latałem rano z godzinkę i nie trafiłem

http://xboxdvr.com/gamer/newzim/video/30310968
Odpowiedz
(30.04.2017, 09:22 UTC)Baton napisał(a): Nagrałem sobie chwilkę z efektem, którego wielu z nas doświadcza ostatnio (w tej lub zbliżonej postaci), wiecie co, to mi nie wygląda jak bug....

Mnie też się wydaje, że to nie bug. wczoraj zresztą o mówiłem. Miałem to parę razy, nawet grając w SOLO.
[Obrazek: 19589.jpg]
Odpowiedz
Bug czy nie bóg, można to różnie interpretować i dopowiadać sobie wersje Wink

Może ktoś próbuje odpalić portal na Raxxla i takie coś wyskakuje?
Odpowiedz
Miałem to wczoraj na evencie. Związane z interdyckcja IMHO.
Fly not so safe, Commanders!
Odpowiedz