31.01.2016, 16:20 UTC
Witam i dołączam do skrzydła "zgredów" ^^
Ksawery '71, Krosno, podkarpackie
Jedyne czym mogę się wyróżnić to chyba TIMEX 2048 na którym grałem w pierwsze ELITE.
Poza tym standard: IT, grafika, serwis, gry, alkohol.... w różnej kolejności. O kobietach nie piszę bo nie wiadomo kto to będzie czytał
Na książki brak czasu, ale jestem wdzięczny za audiobooki.
Ostatnio zainteresowałem się CNC, szukam odmiany.
Teraz zostałem szczęśliwym posiadaczem ED i zaczynam ogarniać co i jak bo jednak parę lat minęło. Pierwszy start zakończył się sporą eksplozją...
W domku żonka i 2 synów, a na imię im chaos i masakra, więc nie narzekam na brak zajęć ^^
Ksawery '71, Krosno, podkarpackie
Jedyne czym mogę się wyróżnić to chyba TIMEX 2048 na którym grałem w pierwsze ELITE.
Poza tym standard: IT, grafika, serwis, gry, alkohol.... w różnej kolejności. O kobietach nie piszę bo nie wiadomo kto to będzie czytał

Na książki brak czasu, ale jestem wdzięczny za audiobooki.
Ostatnio zainteresowałem się CNC, szukam odmiany.
Teraz zostałem szczęśliwym posiadaczem ED i zaczynam ogarniać co i jak bo jednak parę lat minęło. Pierwszy start zakończył się sporą eksplozją...
W domku żonka i 2 synów, a na imię im chaos i masakra, więc nie narzekam na brak zajęć ^^

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
)
OK dosyc tego przydlugiego wstepu -jestem tu,zeby wspomagac tych,ktorym sie chce cos fajnego zbudowac w swiecie ED -macie moje skromne (bo brak czasu na dluuuugie sesje) wsparcie -latam glownie pozno wiec mam nadzieje spotkac wiecej oldboys na wspolne loty :
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)