Przedstaw się
Witam i dołączam do skrzydła "zgredów" ^^

Ksawery '71, Krosno, podkarpackie

Jedyne czym mogę się wyróżnić to chyba TIMEX 2048 na którym grałem w pierwsze ELITE.
Poza tym standard: IT, grafika, serwis, gry, alkohol.... w różnej kolejności. O kobietach nie piszę bo nie wiadomo kto to będzie czytał Wink
Na książki brak czasu, ale jestem wdzięczny za audiobooki.
Ostatnio zainteresowałem się CNC, szukam odmiany.
Teraz zostałem szczęśliwym posiadaczem ED i zaczynam ogarniać co i jak bo jednak parę lat minęło. Pierwszy start zakończył się sporą eksplozją...
W domku żonka i 2 synów, a na imię im chaos i masakra, więc nie narzekam na brak zajęć ^^
Odpowiedz
Czesc Husario Smile

Imie: Adam
Rocznik: 69 ( pewnie najstarszy tutaj ? norma Tongue )
Dzieci: 2 synow
Od 10 lat mieszkam i pracuje W Nienczech w firmie produkujacej uklady drukowane
Zainteresowania: Filmy, ksiazki, gry komputerowe ( gram tez w WoWa od kilku juz lat ) i oczywiscie moj motocykl Wink
Odpowiedz
Serdecznie witam wszystkich nowych Cmdrów :Smile życze tylu startów co lądowań i dużego zadowolenia z gry Smile

(31.01.2016, 19:46 UTC)Zoltan Chivay napisał(a): (...)
Rocznik: 69 ( pewnie najstarszy tutaj ? norma Tongue )
(...)

Tongue Z tego co mi wiadomo to jest spore grono starszych Smile
Odpowiedz
Witam
Imie: Artur
Rocznik : 84
od 18 roku życia na emigracji. 5 lat USA - przerwa w Polsce na 3 lata - i UK obecnie a dokładniej Bournemouth.
Zawod: spawacz TIG.
Odpowiedz
Rebel-jakos wieksza czesc zycia nim bylem wiec tak jakos zostalo rocznik ten sam co Zoltan Chivay czyli 69 -od lat mlodzienczych zafascynowany swiatem wirtualnym c-64 moim pierwszym sprzetem .Poki zyl osiolek.com aktywny uczestnik forum potem tak jakos wyszlo ze postanowilismy zagrac wspolnie w jedna gre.....padlo na mu online-zabawa byla tak swietna,ze spora grupa postanowila to kontynuowac-poszlo z innymi tytulami -stawialismy gildie od zera i dzieki zaangazowaniu ludzi stawialismy ostro czola poteznym grupom azjatyckim .Wiem jak to jest prowadzic gildie -wiem z wlasnego doswiadczenia ile czasu,pracy i wysilku to kosztuje -wiec z powodu braku czasu na takie mecyje staram sie wspierac fajnie wygladajace projekty w mmorpg ach .W ED lata sie fajnie poki co-nie ma za wiele czasu wiec powolutku idzie ,ale tak ma byc lepiej cos niz nic :Biggrin OK dosyc tego przydlugiego wstepu -jestem tu,zeby wspomagac tych,ktorym sie chce cos fajnego zbudowac w swiecie ED -macie moje skromne (bo brak czasu na dluuuugie sesje) wsparcie -latam glownie pozno wiec mam nadzieje spotkac wiecej oldboys na wspolne loty :Biggrin
BTW -idea husarii to strzal w 10 -sam czesto proponowalem gildii logo z husaria Biggrin
Odpowiedz
Witam Husarską Brać!
Prawdę mówiąc nie spodziewałem się, że aż tylu rodaków siada za sterami statków i okrętów przemierzając znaną nam galaktykę, cytując klasyka " za ostateczną granicę"
Na codzień Łukasz, Student pedagogiki. rocznik 91. Fotograf, i realizator (oraz kierownik produkcji) niezależnych krótkometrażówek. W świecie elite od grudnia ubiegłego roku. -krótko. Aczkolwiek wychowałem się na Star-Treku, i Gwiezdnych Wojnach, i chyba miałem w rękach dziesiątki, jak nie setki mniej lub bardziej udanych tytułów z gatunku space-sim. Ale to jak narazie Elite podbiło moje serce. Smile
Odpowiedz
(02.02.2016, 22:51 UTC)Stefan Batory napisał(a): realizator (oraz kierownik produkcji) niezależnych krótkometrażówek.

Czyżby konkurencja dla naszego Tarantino? Biggrin Wink

Witamy na pokładzie Smile
Odpowiedz
(02.02.2016, 23:26 UTC)Quarion napisał(a):
(02.02.2016, 22:51 UTC)Stefan Batory napisał(a): realizator (oraz kierownik produkcji) niezależnych krótkometrażówek.

Czyżby konkurencja dla naszego Tarantino? Biggrin Wink

Witamy na pokładzie Smile

Nie,  Smile jedynie dla "Niezależnych filmowców młodego pokolenia" :p
Odpowiedz
Witam wszystkich!

Cmdr Qasz, rocznik 87, UK
W elite z przerwami gram od bety, a od sierpnia zeszlego roku 4h-12h na dzien. Glowne zajecie w grze walka oraz szmugiel.

o7
Odpowiedz
Siemka.
Mam na imię Marcin i gram w Elitkę od jej wyjścia. Z radością dołączyłem do husarii.
mój nick w grze CMDR MAVER1977 , rocznik 77. Pozdrawiam.
Odpowiedz