27.01.2017, 17:40 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.01.2017, 17:42 UTC przez 2M1R.)
(27.01.2017, 17:25 UTC)Robinus napisał(a): @koroner82 - będziesz mógł stworzyć swoją postać, ale to pikuś! Będziesz mógł wsiąść do statku kumpla i latać z nim w jednym statku, przy okazji pomagając w pilotażu na fotelu co-pilota.
Dzięki za pretekst, bo mogłoby mi się oberwać, jak zostawiłbym tylko właściwą treść:
Co siebie tez hetman mobinguje?
Chyba sobie zapłacze te 5 funtów jak będzie można i betę dokupie...
Mam tylko nadzieje ze nie zrobią jakiś dziwnych limitów w rodzaju limitu odległości myśliwca od statku matki...
29.01.2017, 12:33 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.01.2017, 12:46 UTC przez szarik.)
Ja się zastanawiam czy nasza postać ma wyglądać tak źle jak avatary NPC - bo to tragedia totalna... niesamowicie mnie to odrzuca... wizualnie avatary są brzydkie na tyle, że nie znam nikogo komu by się podobał taki styl... z kolei na filmikach promocyjnych nie wygląda to źle - jakby to były dwie oddzielne technologie tworzenia postaci...
... pytanko: co nam da stworzenie wizualnie własnej postaci - gdzie taki model będzie wykorzystywany?
PS. I jeszcze jedno pytanie, czy sezony od gry nie miały pojawiać się w rocznych odstępach?