Pierwszy kontakt z Obcymi!!!
(07.01.2017, 23:16 UTC)Kir Nalto napisał(a): Ewidentnie czegoś szukają, skoro nas tylko skanują i trzeba sprawdzić, co to może być. Może mając to "coś" w ładowni nasze spotkanie zakończy się inaczej Wink

Sprawdź, tylko postaraj się nie wywołać wojny, ok?
Odpowiedz
(07.01.2017, 23:18 UTC)Vaen Inc (Młodszy) napisał(a):
(07.01.2017, 23:16 UTC)Kir Nalto napisał(a): Ewidentnie czegoś szukają, skoro nas tylko skanują i trzeba sprawdzić, co to może być. Może mając to "coś" w ładowni nasze spotkanie zakończy się inaczej Wink

*postaraj się wywołać wojnę

To byłoby ciekawe jakby nagle chcieli zająć wszystko i trzeba by było latać w grupach żeby mieć jakieś szanse. Wiadomo że nie dla każdego ale chciałbym to zobaczyc, chociaż przez kilka dni
Odpowiedz
(07.01.2017, 23:22 UTC)CYJAN3K napisał(a):
(07.01.2017, 23:18 UTC)Vaen Inc (Młodszy) napisał(a):

*postaraj się wywołać wojnę

To byłoby ciekawe jakby nagle chcieli zająć wszystko i trzeba by było latać w grupach żeby mieć jakieś szanse. Wiadomo że nie dla każdego ale chciałbym to zobaczyc, chociaż przez kilka dni
NIE... jeśli mają być dwie rasy, chociaż z jedną się zaprzyjaźnijmy...
Odpowiedz
(07.01.2017, 23:11 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(07.01.2017, 23:06 UTC)Dr.Kobayashi napisał(a):
(07.01.2017, 23:02 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): W oficjalnej wersji lore szczepionka nie została dostarczona. W ogóle 70% starego lore zostało zniwelowane przez Frontiera na potrzeby ED. Thargoidzi w Elite Dangerous to w zasadzie mit. Wiele ludzi o nich słyszało, ale mało kto w nich wierzy.

OO przepraszam, ja z Thargoidami spotkalem sie w Elite Frontier II Smile

Dokładnie, to był 1 pilot na całą ludzką populację Smile

Tongue

no dobra... ale stetek był i dało się nim latać ! Smile
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz
Najpierw, to ja chce ich spotkać, bo przez 8 godzin mi się nie udało... strzelał nie będę, bo latam nieuzbrojonym ASP. Lecę do ruin jeszcze dziś i jutro  może mnie znajdą.
Odpowiedz
(07.01.2017, 23:35 UTC)Kir Nalto napisał(a): Najpierw, to ja chce ich spotkać, bo przez 8 godzin mi się nie udało... strzelał nie będę, bo latam nieuzbrojonym ASP. Lecę do ruin jeszcze dziś i jutro  może mnie znajdą.

Potrzebujesz towarzysza? Takiego imperial slave'a, wiek na więcej nie pozwala...  Tongue
Odpowiedz
(07.01.2017, 23:37 UTC)Vaen Inc (Młodszy) napisał(a):
(07.01.2017, 23:35 UTC)Kir Nalto napisał(a): Najpierw, to ja chce ich spotkać, bo przez 8 godzin mi się nie udało... strzelał nie będę, bo latam nieuzbrojonym ASP. Lecę do ruin jeszcze dziś i jutro  może mnie znajdą.

Potrzebujesz towarzysza? Takiego imperial slave'a, wiek na więcej nie pozwala...  Tongue

Pewnie. Tylko nie mogę rozmawiać. Będąc w Draconis, przygarnąłem sierotkę i teraz śpi obok Tongue
Odpowiedz
(07.01.2017, 23:43 UTC)Kir Nalto napisał(a):
(07.01.2017, 23:37 UTC)Vaen Inc (Młodszy) napisał(a):

Pewnie. Tylko nie mogę rozmawiać. Będąc w Draconis, przygarnąłem sierotkę i teraz śpi obok Tongue

Hah! Biedna sierotka... zamieszana w rozpoczęcie wojny z obcymi...  Sad
Odpowiedz

[spoiler=Odpowiedź na spolier] Może to jest właśnie ten dziesięcioletni plan Frontiera  [/spoiler]
Odpowiedz
warto by sie zastanowić może nad sposobem przeciwstawienia się utraty zasilania?
wiecie, aby dalej skakać latamy bez broni i czesto na komponentach klasy D ( są najlżejsze ), a gdyby tak polecieć z power plant A i power dystrybutor A ? -reszta chyba nie ma znaczenia ewentualnie life support też na A ?
chodzi mi o to że byc może ta "moc" wyłaczania zasilania ma jakies oraniczenia? a może potrzeba np. 3 statków z komponentami na A żeby "kwiatek" sobie nie poradził?

ot taki zonk - oni maja zasilanie, są potężniejsi ode mnie, co teraz ?!? Smile
Odpowiedz