Przedstaw się
(18.11.2016, 05:45 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(17.11.2016, 22:55 UTC)Kir Nalto napisał(a): Czołem Husarze!

Jestem zaszczycony, że dane mi jest dołączyć do słynnej polskiej frakcji w Elite.
Choć nie jestem nowym graczem, to jednak nie znam Elite od strony grania w grupie.
Ciekawi mnie czym się zajmują frakcje graczy  i chcę w tym uczestniczyć, bo ileż można się szwędać bez celu i miejsca w galaktyce.

Zwą mnie Paweł, rocznik 83, interesuję się wszystkim, co mnie zaciekawi Wink

Pozdrawiam!

Dobre! Ja na przykład lubię muzykę która mi się podoba. Biggrin

Nie lubię pisać o sobie, a skoro w większości interesujemy się tym samym, to nie ma sensu powielać banałów typu gry, filmy, muzyka, grafika, kobiety, alkohol i gry... Wink
Odpowiedz
(19.11.2016, 10:28 UTC)Kir Nalto napisał(a):
(18.11.2016, 05:45 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(17.11.2016, 22:55 UTC)Kir Nalto napisał(a): Czołem Husarze!

Jestem zaszczycony, że dane mi jest dołączyć do słynnej polskiej frakcji w Elite.
Choć nie jestem nowym graczem, to jednak nie znam Elite od strony grania w grupie.
Ciekawi mnie czym się zajmują frakcje graczy  i chcę w tym uczestniczyć, bo ileż można się szwędać bez celu i miejsca w galaktyce.

Zwą mnie Paweł, rocznik 83, interesuję się wszystkim, co mnie zaciekawi Wink

Pozdrawiam!

Dobre! Ja na przykład lubię muzykę która mi się podoba. Biggrin

Nie lubię pisać o sobie, a skoro w większości interesujemy się tym samym, to nie ma sensu powielać banałów typu gry, filmy, muzyka, grafika, kobiety, alkohol i gry... Wink

Zapomniałeś o alkoholu Wink

Witamy na pokładzie Smile
Odpowiedz
Cześć,
Z tej strony Maciek.
Rocznik 88', mieszkam w Toruniu. Z zawodu i zamiłowania programista (chociaż skończone studia prawniczeSmile ), moimi innymi zainteresowaniami są sporty walki, które aktywnie uprawiam.
Mam nadzieję na fajną przygodę razem z całą Husarią ! Do usłyszenia i do zobaczenia Smile
Odpowiedz
Hej
Paweł z Koszalina.
Witam całą ekipę
Odpowiedz
Witam wszystkich.
Na imię mam Paweł, rocznik '73.
Dziękuję za przyjęcie. Postaram się być aktywny na TS i forum.
Gram od niedawna, pewnie jeszcze wiele nauki przede mną. Mam nadzieję że za jakiś czas opanuję wszystko i będę mocno pomocny.
Odpowiedz
Czołem Komandorzy i Komandorki.
Zwą mnie Grzesiek, mam latek 42 i pomieszkuję w Warszawie.
Już się cieszę na myśl o wspólnym graniu  Biggrin
Odpowiedz
(21.11.2016, 20:23 UTC)Kontrabanda napisał(a): Czołem Komandorzy i Komandorki.

Komandorki?!? @QUARION! ON WIDZIAŁ KOMANDORKI!

@Kontrabanda opisuj jak wyglądają i gdzie je można spotkać?  Biggrin Biggrin Biggrin
Odpowiedz
(21.11.2016, 20:47 UTC)Calvarian napisał(a):
(21.11.2016, 20:23 UTC)Kontrabanda napisał(a): Czołem Komandorzy i Komandorki.

Komandorki?!? @QUARION! ON WIDZIAŁ KOMANDORKI!

@Kontrabanda opisuj jak wyglądają i gdzie je można spotkać?  Biggrin Biggrin Biggrin

Calvarian, dobrze prawi. O Metzt zapomniałeś? Tongue
Odpowiedz
Cześć Wszystkim,

Z tej strony Rysiek , rocznik 79. Mieszkam W Krakowie, w Elite gram już kilka dobrych miesięcy (pamiętam też orginalnego frontiera Smile) Bardzo lubię space simy, i dobre piwo Smile.  Zawodowo programista.
Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz
Hej, jestem Piotr ale nawet mój tata mówi do mnie MAGNUM...co jest ciekawe po tylu latach (mam już żonę i dwójkę dzieci.. Smile
Latek mnie już przybyło z 38 chyba - przestałem liczyć od kiedy pierwsze zmarszczki zobaczyłem w lustrze..
A jeśli chodzi o grę w ED .. kopałem trochę zanim jeszcze collectory się pojawiły ale swój pierwszy a w zasadzie drugi milion się na tym dorobiłem Smile
W tej chwili zanudzony (tymczasowo ) handlem zacząłem się interesować misjami bojowymi ale średnio idzie bo używam klawiatury i myszki  ale dopóki się nie znudzę.. i nie polecę ponownie do Centrum ( tym razem po przypinkę na forum Smile  ) a potem po inne znaczki sięgnę.
Odpowiedz