Przedstaw się
Witam, mam na imię Daniel, rocznik 78, weteran Frontiera. Trochę mi się znudziło samotne latanie i chciałbym zobaczyć jak to się robi w grupie Smile
Odpowiedz
(17.09.2016, 13:29 UTC)dadabik napisał(a): Witam, mam na imię Daniel, rocznik 78, weteran Frontiera. Trochę mi się znudziło samotne latanie i chciałbym zobaczyć jak to się robi w grupie Smile

Czołem Smile
Odpowiedz
(17.09.2016, 13:29 UTC)dadabik napisał(a): Witam, mam na imię Daniel, rocznik 78, weteran Frontiera. Trochę mi się znudziło samotne latanie i chciałbym zobaczyć jak to się robi w grupie Smile

Witamy

Najlepiej robi się laserem w wingu Biggrin

Zapraszamy do Tsche
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Witam wszystkich!

Mam na imię Łukasz, głęboki rocznik 88, uzależniony od muzyki, książek i podróży, zachwycony możliwością współtworzenia rzeczywistości, w jakiej się spotykamy. Wciąż na początku swojej drogi, dławiący lasery na Viperze MKIV, przemierzający rubieże galaktyki w Type-6 i klnący na niskie zyski z BH oraz chwiejne ceny towarów. Jestem jednak cierpliwy i konsekwentny, dlatego też liczę że wkrótce zamiast zadawania pytań, udzielę kilku odpowiedzi Pilotom, którzy będą w miejscu w którym ja obecnie jestem. Pozdrawiam serdecznie ludzi, którzy pomagali mi w ten czy inny sposób i którzy sprawili, że poczułem się gotów aby współistnieć z najlepszymi.
Lay down your souls to the gods rock'n'roll!
Odpowiedz
Witamy i zapraszamy na wojenkę do Tsche
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
On my way!
Lay down your souls to the gods rock'n'roll!
Odpowiedz
Witaj.
Miej nadzieję że gdy będzie problem to będziemy po tej samej stronie barykady.
Fly safe CMDR.
Odpowiedz
Witam. Tutaj Łukasz rocznik 93 z okolic Wrocławia w Elite nowy gracz ciągle coraz bardziej wkręcający się w tę grę. Ogólnie gracz mmorpg i wszystkiego co dobre Biggrin Prywatnie w przyszłym roku mąż (trzeba sie pochwalić :p ) osoba lubiąca dobra książkę Fantasy filmy wszelakiej maści trochę grzebie przy komputerach kiedyś kilka lat spędziłem w ASG teraz jakos zapału i czasu nie ma. Zawodowo pracownik Korpo robiący części lotnicze.
Odpowiedz
(12.10.2016, 12:44 UTC)Siepacz napisał(a): Zawodowo (...) robiący części lotnicze.

O! Inżynier! A jakich materiałów potrzebujesz i co konkretnie ulepszasz?  Biggrin
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
(12.10.2016, 12:44 UTC)Siepacz napisał(a): Witam. Tutaj Łukasz rocznik 93 z okolic Wrocławia w Elite nowy gracz ciągle coraz bardziej wkręcający się w tę grę. Ogólnie gracz mmorpg i wszystkiego co dobre Biggrin Prywatnie w przyszłym roku mąż (trzeba sie pochwalić :p ) osoba lubiąca dobra książkę Fantasy filmy wszelakiej maści trochę grzebie przy komputerach kiedyś kilka lat spędziłem w ASG teraz jakos zapału i czasu nie ma. Zawodowo pracownik Korpo robiący części lotnicze.

Witaj i pamiętaj, kwiaty na gro­bie wroga pachną upajająco.

Fly safe CMDR.

[Obrazek: Anime-Girls-with-Weapons-Wallpaper.jpg]
Odpowiedz