Life is feudal: Your own
Właśnie kupiłem sobie tą grę. Jest to raczej wyraz zniecierpliwienia w oczekiwaniu na Mount & Blade 2 niż jakieś szczególne zainteresowanie. Ale mam nadzieję, że będzie to jakaś mała odskocznia od Elitki.
[Obrazek: coLdRBJ.png]
All peas are equal, but some peas are more equal than others.
Odpowiedz
Jak się nawrócisz na Świętą Łopatę, to służę poradami... Wink
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Odpowiedz
Też w końcu zakupiłem Smile Na jakim serwerze grywacie?
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Acus, Myr0n i ja gramy aktualnie na serwerze morrok.com adres: 149.202.75.195:28110 zapraszamy Smile
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Wielu ludzi porównuje tą grę do Banished - która swoją drogą bardzo mi się podobała.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
Chyba masz na myśli Forest Village które jest spin-offem LiF.
Odpowiedz
Mam na mysli to co napisałem. W LIF masz to samo co w banished ale z punktu widzenia miszkańca takiej wioski.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
(07.09.2016, 06:21 UTC)Gal Black napisał(a): Acus, Myr0n i ja gramy aktualnie na serwerze morrok.com adres: 149.202.75.195:28110 zapraszamy Smile

To ja chętnie dołączę. Jak Was znajdę?
[Obrazek: coLdRBJ.png]
All peas are equal, but some peas are more equal than others.
Odpowiedz
A moze tak na "Zapomniane ziemie" ?
polski serverek ludzie spokojni. itd?
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Odpowiedz
Zmieniliśmy serwer bo na poprzednim niestety był wipe, Gal się już chyba znudził bo widziałem, że w Skyrima ostatnio pociska Smile
Nazwy teraz nie mogę sobie przypomnieć (FW 4tw) ale serwer niemiecki i sporo na nim zarówno wschodnich i zachodnich sąsiadów
Odpowiedz