Opakowanie zastępcze Shout Box
Ciekawą rzecz dziś znalazłem za Maskeline Tongue

[Obrazek: mwqa7tM.png]
(11.09.2016, 19:56 UTC)TheSyntox napisał(a): Ciekawą rzecz dziś znalazłem za Maskeline Tongue

Superowe. Jakbyś się chciał podzielić jakąś małą wersją to chętnie wykorzystam do newsów TWH w Galnecie Smile
(11.09.2016, 20:54 UTC)Baton napisał(a):
(11.09.2016, 19:56 UTC)TheSyntox napisał(a): Ciekawą rzecz dziś znalazłem za Maskeline Tongue

Superowe. Jakbyś się chciał podzielić jakąś małą wersją to chętnie wykorzystam do newsów TWH w Galnecie Smile

Proszę bardzo:
http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=1744
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Goliat! Dzięki za nowy Opeth o poranku! Biggrin
Ave!!!!!
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Doberek.
Czołem! Smile
Siema!
Dziś z rana przeglądam logi na serwerze i co widzę? Zaskakująco długo robił się backup. Tak mnie to zdziwiło, że zanim przygotowałem sobie poranną kawę musiałem wykminić w czym problem. Okazało się, że nagle w piątek z niewiadomych przyczyn pojawiło się o 1.6 TB więcej danych w postaci plików graficznych. Na większości pojawiała się znana mi doskonale Pani E.S., która jak się okazało zrzuciła swoje domowe archiwum zdjęciowe. Tłumaczyła się tym, że na weekend syn potrzebował wolne miejsce na zewnętrznym dysku, a ona nie miała gdzie zrzucić zdjęć.

Zaskakują mnie nieustannie użyszkodnicy Smile
@Anukus Biggrin Biggrin Biggrin Ale że jej się chciało 1,6 TB? Jak można zrobić tyle zdjęć?

Potrzebujemy wincyj takich wojen, nie dość, że zarobek dobry to jeszcze integracja w grupie.
(12.09.2016, 06:09 UTC)Calvarian napisał(a): @Anukus Biggrin Biggrin Biggrin Ale że jej się chciało 1,6 TB? Jak można zrobić tyle zdjęć?

Potrzebujemy wincyj takich wojen, nie dość, że zarobek dobry to jeszcze integracja w grupie.

Uwierz da się Biggrin

@Calvarian,

Kiedy lecimy robić rozpierd .... FAS`ami (kupię biały kitel) Biggrin
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości