Opakowanie zastępcze Shout Box
(06.09.2016, 08:52 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Mają anteny odbiorczo-nadawcze krótkiego zasięgu

Załączam zdjęcie poglądowe
[Obrazek: blog_tt_4782370_7801627_sz_mocher.jpeg]

[Obrazek: comment_aI4xkk9EB6Etl366tniCNNbubJ3Rz72R,w400.jpg]

Coraz więcej ludzi je popiera, tu wersja dla "kociar", które są dość liczne w tym towarzystwie starszych pań:
[Obrazek: comment_J3hTdbSnZPUM8BVHmgaTjZAnvWTPEpHn,w400.jpg]
(06.09.2016, 08:58 UTC)Goliat napisał(a): Znowu przesunęli datę premiery Star Citizena - dokładnie kampanii Squadron 42, na drugą połowę 2017 roku Smile

Biggrin
[Obrazek: franzv2.jpg]
(06.09.2016, 09:02 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(06.09.2016, 08:52 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Mają anteny odbiorczo-nadawcze krótkiego zasięgu

Załączam zdjęcie poglądowe
[Obrazek: blog_tt_4782370_7801627_sz_mocher.jpeg]

[Obrazek: comment_aI4xkk9EB6Etl366tniCNNbubJ3Rz72R,w400.jpg]

Coraz więcej ludzi je popiera, tu wersja dla "kociar", które są dość liczne w tym towarzystwie starszych pań:
[Obrazek: comment_J3hTdbSnZPUM8BVHmgaTjZAnvWTPEpHn,w400.jpg]

Należy zachować szczególną ostrożność gdyż mogą rzucać shurikenami tak jak się przymierza Pani po prawej:

[Obrazek: moher.jpg]
Oj, nieładnie, nieładnie, a gdzie szacunek dla starszych? Pilnują naszych osiedli, dokarmiają biedne bezdomne koty, znają nawet przebieg pojazdu proboszcza("Musi mieć nowe, bezawaryjne Audi, tak dużo jeździ po potrzebujących")....
Biggrin
(06.09.2016, 07:12 UTC)Vermill napisał(a):
(06.09.2016, 07:07 UTC)Quarion napisał(a): Vermill, podejdź i powiedz że pracujesz w IPNie i jak nie przestaną się dopytywać to ich teczki wyciągniesz i opowiesz która na którą donosiła Tongue

Tylko, że to są kobiety w wieku 30-40 lat, wychowane na polskich telenowelach. Starsze siedzą w oknach, więc czasem tylko środkowy palec pokazuję jak słyszę, że do Jehowych mówi "jest w domu, widziałam jak dopiero wchodził" Biggrin

Zaczynam powoli rozumieć, Twoje podejście do ludzi  Biggrin
Ilu potrzeba świadków Jehowy żeby zmienić żarówkę?
- Nie wiem, jeszcze nigdy nie wpuściłem ich do domu.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
(06.09.2016, 09:40 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Ilu potrzeba świadków Jehowy żeby zmienić żarówkę?
- Nie wiem, jeszcze nigdy nie wpuściłem ich do domu.

Mój Ś.P. Tata, kiedyś załatwił Świadków na cacy.

Jest niedziela, przed 12, zbieramy się całą rodziną do wyjścia do kościoła i nagle dzwonek. Tata otwiera drzwi, a tam dwójka elegancko ubranych ludzi.
- Dzień dobry, jesteśmy Świadkami Jehowy i chcielibyśmy porozmawiać o królestwie niebieskim.
Na co tata:
- Królestwo niebieskie, to ja mam w domu, do widzenia.
I zamknął im drzwi przed nosem ...  Biggrin
(06.09.2016, 09:32 UTC)Krutek napisał(a):
(06.09.2016, 07:12 UTC)Vermill napisał(a):
(06.09.2016, 07:07 UTC)Quarion napisał(a): Vermill, podejdź i powiedz że pracujesz w IPNie i jak nie przestaną się dopytywać to ich teczki wyciągniesz i opowiesz która na którą donosiła Tongue

Tylko, że to są kobiety w wieku 30-40 lat, wychowane na polskich telenowelach. Starsze siedzą w oknach, więc czasem tylko środkowy palec pokazuję jak słyszę, że do Jehowych mówi "jest w domu, widziałam jak dopiero wchodził" Biggrin

Zaczynam powoli rozumieć, Twoje podejście do ludzi  Biggrin

Smutne niestety, takie mentalne zombiaki (nie tylko kobiety faceci też, nie wiem może taki region). Marzę, żeby mieć jakiś domek w górach i od czasu do czasu się tam zaszyć w spokoju.
(06.09.2016, 07:03 UTC)Vermill napisał(a): Ostatnio się córki 7-letniej wypytywały "a gdzie tatuś pracuje, bo nie widzimy żeby wychodził rano, a gdzie mieszkaliście wcześniej" wredne, wścibskie babory. Ludzi szlag trafia, jak nic nie wiedzą o innych. Biggrin

Popieścisz prądem to od razu przestaną. Proponuje tazer 12 000 Volt. Taki policyjny. Smile
[Obrazek: 23516.png]
Raz się wdałem z Jehowymi w rozmowę i doprowadziłem kobietę do płaczu, jak jej zrobiłem wykład z demonologii i mojego światopogladu na bóstwa. Ech to były czasy, odbywałem wtedy ochotniczo ZSW w Warszawie w 2005r Biggrin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości