Opakowanie zastępcze Shout Box
(05.09.2016, 10:52 UTC)GutenbergPL napisał(a): Właśnie zwiałem jednemu pilotowi ELITE, wielozadaniowym Pytongiem odszedłem jakby stał w miejscu.... na boost 420m/s.

Ja wczoraj też próbowałem zwiać podobnym pytonem, ale mi wyszło bardziej spektakularnie Smile

(05.09.2016, 10:55 UTC)Baton napisał(a):
(05.09.2016, 10:52 UTC)GutenbergPL napisał(a): Właśnie zwiałem jednemu pilotowi ELITE, wielozadaniowym Pytongiem odszedłem jakby stał w miejscu.... na boost 420m/s.

Ja wczoraj też próbowałem zwiać podobnym pytonem, ale mi wyszło bardziej spektakularnie Smile

Smile Widziałem to rano! Subskrybuję ten kanał Biggrin i wreszcie się opłaciło.

Nic tak humoru w poniedziałkowy poranek poprawić mi nie mogło, jak rozpadający się Python Cmdr Batona Smile

Na przyszły seans głosuję za czymś większym! Smile
No cóż Baton, nie słuchałeś pani z bazy a to był jej trudny dzień ;-)
(05.09.2016, 11:00 UTC)Robinus napisał(a): Nic tak humoru w poniedziałkowy poranek poprawić mi nie mogło, jak rozpadający się Python Cmdr Batona Smile

Masz, najpiękniejszy poniedziałek w Twoim życiu Smile

(05.09.2016, 10:52 UTC)GutenbergPL napisał(a): A ile wyciąga zmodyfikowana Korweta?
Właśnie zwiałem jednemu pilotowi ELITE, wielozadaniowym Pytongiem odszedłem jakby stał w miejscu.... na boost 420m/s.
Nie miał modyfikacji albo miał jakiś refleks szachisty. Aż się zdziwiłem... nawet jednego krążka tarcz mi nie zdjął.

Na walkę raczej szans nie miałem, leciałem na gimballach, z łazikiem, skanerami itd. Mam za to 4 x shieldboostery zmodyfikowane na max augmented.

Bardzo mądra decyzja - nie masz statku do PVP to uciekasz, bo po rozpoczęciu walki na ucieczkę często jest już za późno.
(05.09.2016, 11:05 UTC)Baton napisał(a):
(05.09.2016, 11:00 UTC)Robinus napisał(a): Nic tak humoru w poniedziałkowy poranek poprawić mi nie mogło, jak rozpadający się Python Cmdr Batona Smile

Masz, najpiękniejszy poniedziałek w Twoim życiu Smile

Heheheheeh

no kto bogatemu zabroni... Smile

Mnie nadal nie stać nawet na takiego potwora, tak że miło - faktycznie. Dzięki Biggrin
Oculus fajna rzecz
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

My tu gadu gadu a tymczasem Gutek znalazł "Formidine Rift" Biggrin Wink
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Dzięki Draku, jeszcze mój numer telefonu wyślij do Papierza - słyszałem że szukał kontaktu.... Smile
Czekam a może uda się przejechać BMW I8
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości