Opakowanie zastępcze Shout Box
Polecam wybrać sie do Jaques'a albo do Sagittariusa, wtedy wszystkie podróże w obrębie bańki wydają się takie krótkie Wink
Dokładnie tak, trzeba być niezłym hardcorem, żeby być eksploratorem Biggrin
16 skoków to przyjemność w porównaniu z 800 w jedną stronę Wink
(01.09.2016, 11:20 UTC)Vermill napisał(a): Dokładnie tak, trzeba być niezłym hardcorem, żeby być eksploratorem Biggrin
16 skoków to przyjemność w porównaniu z 800 w jedną stronę Wink

Wszystko zależy od tego co kto lubi, taki odkrywca może stwierdzić, że latanie ze stacji A do stacji B to jest tylko dla hardcorowców, albo ciągłe siedzenie na CZ lub strzelanie się z graczami Smile
Tylko gdy lecisz stricte z punktu A do punktu B to jeśli jest to ponad 30 skoków idzie się znudzić.
Natomiast podczas eksploracji (oczywiście trzeba lubić) nie skaczesz ciągle do następnego systemu, tylko od czasu do czasu zrobisz fotkę, obejrzysz jakąś planetę, odwiedzisz pierścień, pojeździsz po powierzchni planety etc. (nie wspominając o skanowaniu gwiazd, planet, czarnych dziur itd.). Taki przelot nabiera barw i jeśli ktoś lubuje się w takiej formie spędzania czasu z grą to na pewno przelot tych 600 skoków będzie dla niego przyjemniejszym doznaniem niż skakanie w tę i we w tę Smile
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Nitek jest w HRce...
(01.09.2016, 12:41 UTC)Calvarian napisał(a): Nitek jest w HRce...

Znowu przejmuje system? Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

(01.09.2016, 12:41 UTC)Calvarian napisał(a): Nitek jest w HRce...

To ja lecę w Solo Play Wink
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Teraz z lepszymi FSD to nas będzie więcej graczy odwiedzać, a po wejściu 2.2 to już będziemy mieszkać przy autostradzie Smile
Jak jest z misjami na awans w navy? Bo coś mi się nie pokazują...
(01.09.2016, 13:25 UTC)Calvarian napisał(a): Jak jest z misjami na awans w navy? Bo coś mi się nie pokazują...

trzeba relogo robić albo do 17 Draconis polecieć, ponieważ tam szybciej się pojawiają
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości