Przedstaw się
Cześć, jestem Maciek, rocznik '91. J jestem studentem na pół etatu, obecnie w trakcie poszukiwania nowej pracy ;D na codzień dużo czasu spędzam w Elite bo złapałem chorobę dangerous'owa. Lubię prawie każdy rodzaj muzyki, od jakiego czasu głównie słucham tzw. epic miusic w każdym rodzaju, od super power and Energy po emotional czy sad and peaceful. Cieszę się, że mogłem do Was dołączyć. Specjalne podziękowania dla Seba312 za skierowanie mnie tutaj. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w Wielkiej czarnej otchłani ;D
[Obrazek: 36931.png]

Odpowiedz
Astrologowie ogłaszają tydzień kadeta.
Populacja husarzy zwiększa się. Smile

PS. Gienkov potrzebne mi jest 150 mln, gdzie składać wniosek?
Odpowiedz
Witam wszystkich z tej strony Marcin, rocznik '80. 

Moje główne zainteresowania to: 
- książki -  zwłaszcza s-fi np. cykle Honor Harington, Zaginiona Flota.
-  gry - prawie 8 lat grałem w EVE Online (teraz już na EVE nie mogę patrzeć  Sick )
- lubię też czasem pomajstrować trochę przy komputerach.

Do Winged Hussars przyszedłem się przede wszystkim uczyć gry PVE jak i PVP  tak aby móc jak najszybciej wspomóc Naszą organizację.

Pozdrawiam
Max NightHunter
[Obrazek: 3797.png]
Odpowiedz
Dobry wieczór Smile
Jestem Radek, rocznik 79. Z Frontier: Elite II zetknąłem się w liceum na Amidze i świat nie był już taki sam. Wsiąkłem po uszy i tylko czekałem na wakacje, żeby móc latać dzień i noc Smile Potem, po przesiadce na PC szukałem zamiennika, ale nie udało się znaleźć. Aż tu gruchła wieść, że mistrz powraca. Early access mi przeszedł koło nosa, bo nie mam PC. Potem wyszła edycja na Mac, ale nie kupowałem, bo OpenGL, brak Horizons... potem Xbox, ale nie kupowałem, bo inna baza graczy, a i powoli konsola mnie zaczynała denerwować (a konkretnie polityka Sony i MS) i powolutku, powolutku łamię się by po latach wrócić do PC. Na razie na swoim Macbook Pro zainstalowałem Windows jako drugi system i Elite śmiga! Ach ta nostalgia! Ale i zmiany. Gram od dwóch dni i w tym czasie już próbowałem wlecieć do stacji przez okno, wylądowałem komuś na dachu i po wylądowaniu w gwieździe dowiedziałem się, że wyjście do menu nie pauzuje gry Tongue No ale cóż, uczę się Tongue
Tak poza tym lubię i inne gry, jak ktoś ma Xbox 360, One albo PS3 to zapraszam Smile Jednak z czasem krucho, praca, dzieci... Muszę znaleźć jakiś wolny wieczór na Elite, skoro nawet wyjście i zrobienie sobie kanapki jest ryzykowne. Lubię literaturę sf i fantasy. Zezłościłem się, że Pirx już zajęte było Tongue Co tam jeszcze? Gram w RPGi, takie papierowe, jak się uda. Bo to już nie studia i zgrać cztery osoby w jednym czasie to wyczyn Wink Dobra, starczy. A, jak ktoś rozkmini moją ksywkę to wypiję za niego piwo, chociaż w towarzystwie fanów sf, to nie powinna być trudna zagadka Wink
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Witam,
Krzysiek rok produkcji 1982 mieszkaniec naszej wspaniałej stolicySmile
Co mogę o sobie powiedzieć? Nie oglądam tv, nie słucham radia, nie czytam gazet, nie lubię polityki, imigrantów, poprawności politycznej i tolerancji.
Po za graniem na PC lubię czasem pomykać na rowerze (ale nie jestem maniakiem), po za tym powoli realizuję projekt budowy fajnego Yougtimera z Alfy 145 1.6 boxer z 94 roku (początkowo miała być AR 164 QV).
Ze względu na pracę na pełen etat plus własną działalność czasu na inne zainteresowania jest mało więc w wolnym czasie głównie zamulam przy kompie.
Odpowiedz
Ahoy wszystkim,

Piotr. Rocznik '88. Zamieszkały w Zielonej Górze (Lubuskie).

Z zawodu specjalista od marketingu.

Z zamiłowania MG. Od ponad 16 lat gram i prowadzę (aktywnie w kilku grupach) RPG typu pen'n'paper, w tym takie systemy jak Amber dRPG, 7th Sea (1ed,2ed), Gasnące Słońca, Neuroshima, DnD i wiele innych. Grywam zarówno na żywo jak i przez Discorda. Amatorsko interesuję się fotografią.

Wracam do ED po około rocznej przerwie, z czystym save'm.

Latam na PC (laptop ASUS z serii ROG), HOTAS X, FreeTrack.
Odpowiedz
Witamy na pokładzie Smile

Co do fotografii to zapraszamy tu: http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=1034
A jeśli o RPG to tutaj: http://thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=17
Odpowiedz
(01.09.2016, 14:38 UTC)Max NightHunter napisał(a): Witam wszystkich z tej strony Marcin, rocznik '80. 

Moje główne zainteresowania to: 
- książki -  zwłaszcza s-fi np. cykle Honor Harington, Zaginiona Flota.
-  gry - prawie 8 lat grałem w EVE Online (teraz już na EVE nie mogę patrzeć  Sick )
- lubię też czasem pomajstrować trochę przy komputerach.

Do Winged Hussars przyszedłem się przede wszystkim uczyć gry PVE jak i PVP  tak aby móc jak najszybciej wspomóc Naszą organizację.

Pozdrawiam
Max NightHunter

Cześć Wszystkim nowym Smile Max szkoda, że nie możesz już patrzeć na EVE, bo mamy tu korporację Smile . Jak się "wyleczysz" to zapraszamy Wink PS. Nadmieniam, że znam regulamin, wszelkie prawa i nakazy są przestrzegane a korporacja nie nosi nazwy TWH Wink
Odpowiedz
Cześć, mam na imię Mateusz. Rocznik 91'. Obecnie mieszkam i pracuje w Anglii. dołączylem do grupy latając na type-9.
Główny cel na najlbliższy okres? zdobycie Imperial Cuttera Smile
Odpowiedz
(10.09.2016, 11:19 UTC)cptNightFury napisał(a): Główny cel na najlbliższy okres? zdobycie Imperial Cuttera Smile

Porządne wyzwanie, życzę wytrwałości  Wink
Odpowiedz