Opakowanie zastępcze Shout Box
Od razu dam wskazówkę - jak ustawisz 4 pipsy w bronie, to wtedy osiągniesz rozdzielczość 4K Biggrin
Wreszcie wróciłem do życia, od soboty w nocy nie miałem neta Biggrin
Dzisiaj kolejna walka w drabince PvP
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(21.08.2016, 17:05 UTC)DYoda napisał(a): Wprost z mgławicy Eol Prou : Wiadomość

Numer boczny TU-154 BiggrinBiggrinBiggrin
(22.08.2016, 10:53 UTC)Pienias napisał(a):
(21.08.2016, 17:05 UTC)DYoda napisał(a): Wprost z mgławicy Eol Prou : Wiadomość

Numer boczny TU-154 BiggrinBiggrinBiggrin

Cały tekst ma wzmianki o TU
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Ktoś się orientuje czy w salonie play zajmują się też sprawami technicznymi? Bo mam problem z modemem huawei e3131, jakieś komunikaty wyskakują, których nie mogę wygooglować.
Robienie sobie jaj z katastrofy TU-154 jest co najmniej niesmaczne. Słowo "niesmaczne" to naprawdę poziom dyplomacji, którego myślałem, że nigdy nie osiągnę. Nie zależnie od poglądów politycznych, rozbił się samolot pełen ludzi i robienie sobie z tego dowcipów jest poniżej poziomu brukowca.
[Obrazek: franzv2.jpg]
(22.08.2016, 14:34 UTC)Franz Lionport napisał(a): Robienie sobie jaj z katastrofy TU-154 jest co najmniej niesmaczne. 

Ja wyleciałem z jednego forum co było zapoczątkowane niefortunnym żartem na temat TU-154, tyle że to było kilka godzin po katastrofie. Widzisz Franz, z żartami jest tak, że zawsze się znajdzie ktoś dla kogo żart będzie dużo bardziej niż niesmaczny, nie poradzisz, najlepiej odciąć kabel.
Może dlatego lubię Anglię, tu jadą na maksa, widziałem komików polewających kilka miesięcy po śmierci Thatcher :Smile Ja tam jestem już bliżej niż dalej gameovera więc coraz mniej świętości, to że ktoś umarł, no cóż jest nas kilka miliardów w zapasie, niesmaczne by było iść do jego rodziny i rechotać, tu się zgadzam.
Trzeba się radować, przecież dla większości kultur śmierć to dopiero początek... życia.  Samo to jest śmieszne, że o ludziach z katastrofy lotniczej mówi się, że "polegli" Tongue
(22.08.2016, 15:35 UTC)Baton napisał(a):
(22.08.2016, 14:34 UTC)Franz Lionport napisał(a): Robienie sobie jaj z katastrofy TU-154 jest co najmniej niesmaczne. 

Ja wyleciałem z jednego forum co było zapoczątkowane niefortunnym żartem na temat TU-154, tyle że to było kilka godzin po katastrofie. Widzisz Franz, z żartami jest tak, że zawsze się znajdzie ktoś dla kogo żart będzie dużo bardziej niż niesmaczny, nie poradzisz, najlepiej odciąć kabel.
Może dlatego lubię Anglię, tu jadą na maksa, widziałem komików polewających kilka miesięcy po śmierci Thatcher :Smile Ja tam jestem już bliżej niż dalej gameovera więc coraz mniej świętości, to że ktoś umarł, no cóż jest nas kilka miliardów w zapasie, niesmaczne by było iść do jego rodziny i rechotać, tu się zgadzam.

Poczucie humoru można mieć różne - ale widziałem też wiwaty niektórych środowisk i strzelające korki szampana - na wieść o Jej śmierci, tego samego dnia.... Też w Anglii....
Nie moja kultura, nie moja sprawa - dla mnie to kosmici - jak można wiwatować na wieść o czyjejś śmierci, tylko z powodu różnic politycznych?
Nawet po śmierci ludobójcy Stalina bym nie wiwatował z szampanem, choć pewnie bym się ucieszył.

Zmarłym już się tylko spokój i cisza należy.
Szczególnie zmarłym tragicznie, jak choćby załodze Challengera czy wszystkim na Ił-62 "Tadeusz Kościuszko".

A cały tekst o pierwszych spotkaniach z Thargoidami - pierwszorzędny. Choć zmieniłbym tego TU-154 na coś fikcyjnego, może zaczerpniętego z literatury Sci-Fi. Rolleyes

EDIT: Vermill, w niektórych kulturach obrzezanie kobiet jest obowiązkowe, jakoś bym nie chciał korzystać z tych doświadczeń w Polsce. A polec można tylko w walce - tu się zgadzamy.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości