Opakowanie zastępcze Shout Box
Cześć
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

@Brachu

Cześć, praca?

W cd-action inżynierowie dostali 8+ ^^
(15.07.2016, 09:01 UTC)Calvarian napisał(a): @Brachu

Cześć, praca?

Urlop i wesele o 16:00 w Myślenicach

(15.07.2016, 09:01 UTC)Calvarian napisał(a): @Brachu

Cześć, praca?

Urlop i wesele o 16:00 w Myślenicach
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Quarion, czerwonego napisu nie widać na czerwonym guziku Wink
(15.07.2016, 15:31 UTC)Baton napisał(a): Quarion, czerwonego napisu nie widać na czerwonym guziku Wink

A Ty myślałeś, że to niechcący było? Biggrin. To opowiadanie osiągnęło już taki punkt, że czerwony napis na czerwonym przycisku nie może dziwić Biggrin

EDIT: zmieniłem aby lepiej to sobie wyobrazić Biggrin
(15.07.2016, 08:27 UTC)Baton napisał(a): no tak, ale jak zrobią tylko open, to będą w większości wygrywać ci co znaleźli lepsze exploity, więc trzeba wyrzucić solo, zmusić ludzi, żeby grali uczciwie, naprawić instancje itd itd Smile

Wtedy szanse będą równe, każdy może sobie znaleźć eksploita.

Powinni zrobić albo jeden tryb open, albo te tryby rozdzielić bez możliwości przełączania się, wraz z osobnymi bgs. Tyle że im się nie chce, bo to wymagało by 3 osobnych storyline'ów. Ewentualnie zrobić tak żeby nie można było się przełączać na tym samym cmdr slocie, a gra w grupa/solo po prostu nei wpływała na open.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
(15.07.2016, 16:44 UTC)Kyokushin napisał(a): gra w grupa/solo po prostu nei wpływała na open.

Jak dla mnie najlepsze rozwiązanie sytuacji Smile
(15.07.2016, 15:31 UTC)Baton napisał(a): Quarion, czerwonego napisu nie widać na czerwonym guziku Wink

Ale to jest 'ociekajacy jeszcze bardziej czerwonym kolorem' napis, wiec luzno Smile
(15.07.2016, 18:12 UTC)Pueblo napisał(a):

Ale to jest 'ociekajacy jeszcze bardziej czerwonym kolorem' napis, wiec luzno Smile

Na ten "jeszcze bardziej czerwony" zmieniłem dla Batona bo nie potrafił sobie tego wyobrazić Wink
Już wytrzeźwiałem i sobie wyobraziłem, przepraszam za moment rozproszenia Smile

Edit - po zastanowieniu obstaję przy swoim, to powinien być czarny napis, jeszcze się na Was odegram, nie ma obaw Smile

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości