Przedstaw się
Witam serdecznie Smile
Arek,rocznik '80. Pochodze ze Stargardu obecnie na "Zielonej Wyspie" od 10 lat.Maz,dumny tato dwoch chlopakow w wieku wczesno szkolnym. W gry gram od dziecka zaczynajac od NES'a,poprzez C64,Amige. Glownie konsolowiec zwiazany z Sony(choc xklocka tez mialem Tongue )   ,od 2 lat rowniez PC.
Zainteresowania:oczywiscie gry video,wszelkiego rodzaju sporty zespolowe (coraz rzadziej aktywnie Biggrin ) oraz poker.Od jakiegos czasu streamowanie gier roznej masci dzieki portalowi Twitch.tv Smile

Pozdrawiam i do zobaczenia w Galaktyce Wink
Odpowiedz
Nicków Gladenhorn, Mr DIVADREX i Indygo nie znajduje mi w grze.
Edyta
Jeżeli jest ku temu odpowiedniejszy wątek proszę moderatorów o przeniesienie posta i przepraszam za offtop.
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Jestem w Husarii jakieś 2 - 3 miesiące i nic o sobie nie napisałem. Więc pora to zmienić.
Cześć, mam na imię Kacper i jestem z rocznika 2000. Dzisiaj skończyłem gimnazjum i idę do technikum na technika informatyka. Mieszkam w Dusznikach - Zdroju, Dolnośląskie. Słucham metalu (wszystkie zespoły u mnie w bio) i spędzam dużo czasu na YouTube (głównie oglądanie, nic nie wrzucam). Elite zaraziłem się w te ferie od CMDR error010255. Na szczęście z jego pomocą większość gry ogarniam. I to tyle. Fly safe Commanders. And stay shinny.
[Obrazek: 23516.png]
Odpowiedz
Witam, mam na imie Wojciech i jestem z roczkina '93. Zapalony czytelnik - min 2-3 ksiazki tygodniowo, weteran wielu sesji RPG.
Uwielbiam wszystko co wiaze sie z coopem, wiec jezeli macie jakies pomysly na misje czy wspolne latanie piszcie smialo. Aktualnie latam ASP explorer, mam nadzieje przesiasc sie na pythona, ale do tego jeszcze daleka droga.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
CMDR Zendzian
Odpowiedz
Cześć wszystkim,
Jestem Piotrek, rocznik 92, z miasta Łodzi. Prawie po studiach (została obrona mgr). Zainteresowań mam wiele. Wśród nich jest lingwistyka, granie, informatyka i tworzenie muzyki. Oczywiście w żadnej z tych dziedzin (może poza pierwszą ze względu na studia) nie jestem jakimś wybitnym asem Wink
O Husarzach dowiedziałem się od znajomego CMDR PIKE99, który jeszcze bardziej mnie zachęcił do spędzania czasu w Elite: Dangerous. Ot, tyle o mnie.
Nie lubię jak się do mnie zwraca per Commander z kilku przyczyn. Jedną z nich, i chyba najważniejszą, jest to że ta funkcja przypisana jest osobie, która zarządza wieloma pilotami. Ponadto nie jest to tytuł nadawany z automatu. Po szkole oficerskiej pierwszym stopniem jest Kapitan. Stąd już prędzej trafniejszym byłoby zwracanie się per Cpt.
Co i tak nie oznacza, że chciałbym żeby się tak do mnie też zwracano. Do mnie: bez żadnych tytułów.
To tylko taka moja mała dygresja i nie chciałbym, żeby ktokolwiek sobie to brał do serca. Smile

Eallin
Odpowiedz
(28.06.2016, 06:15 UTC)Eallin napisał(a): O Huzarach

To nie ta formacja Wink
Odpowiedz
(28.06.2016, 06:15 UTC)Eallin napisał(a): Cześć wszystkim,
Jestem Piotrek, 

Witaj na pokładzie Piotrek Smile

Mały update, wiele się zmieniło od 2016 kiedy Cię zahibernowali, teraz pilot statku kosmicznego to Commander, a lasery w próżni wydaja dźwięk :Smile Przywykniesz,  1200 lat w lodzie to nie w kij dmuchał, ale pare szklaneczek laviańskiej brandy w barze i będziesz jak nowy Wink
Odpowiedz
(28.06.2016, 06:37 UTC)Goliat napisał(a):
(28.06.2016, 06:15 UTC)Eallin napisał(a): O Huzarach

To nie ta formacja Wink

Jasne, sorry, popiętroliło mi sie. W końcu Polak i Węgier dwa bratanki, nie? Biggrin już poprawiłem Smile
Odpowiedz
Cześć!
Mam na imię Tomek, rocznik '91. O EBiggrin dowiedziałem się w sumie przypadkiem, udało mi się ja dostać po przecenie i tak jakoś zostałem na dłużej ^^ W grze obecnie zajmuję się głównie handlem, chociaż zdarza mi się polecieć na jakieś bounty hunting lub poskakać przez kilka(naście/dziesiąt?) układów i trochę pozwiedzać.
Prywatnie - podróże, książki wszelkiej maści, a z racji aktualnej pracy, również i nauka.
Do zobaczenia w grze!
Odpowiedz
Witam
Kamil
83'
Jestem inżynierę z Tomaszowa Luebelskiego.
Zainteresowania: książki, pc i gry różne (kiedyś WoT, teraz AW i Elite głownie), seriale z winem czy browarem i żoną jak pociechy zasną, animce, manga, fotografia.
W grze zbieram na lepsze sprzęty, powoli na ile cierpliwość mi pozwala (a samemu latać nuda). Życie pozwala mi na godzinę dwie rozrywki dziennie, tak że  dziele ten czas na dwie gry.
Z miłą chęcią się dowiem na czym polega gra zespołowa w tak dużym świecie jak tu.
Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz