Przedstaw się
(10.02.2026, 21:08 UTC)5THDEXISTENZ napisał(a): Ps. Nie wiem jeszcze jak dołączyć do squadronu. 

Chętnie dołączę się do dowolnej aktywności w grze. Gram solo 10+lat - wystarczy Biggrin 

Mam większość statków po ulepszeniach, 5kkkCR zapasu  oraz fleetcarrier.

łap Smile

https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=1045
Odpowiedz
Cześć, jestem Łukasz, rocznik 85. 

W Elite gram od niedawna ale bardzo mi się spodobało i mocno mnie wciągneło. Niestety na co dzień (praca, rodzina itp.) nie ma dużo czasu na granie. Ale myślę, że jak dłączę do tak znakomitej społeczności pomożecie czasem w sprawach z galaktyki.... Smile
Odpowiedz
Te 5kkk credit to ile? 50 mld?
Odpowiedz
5, każde k to +3 zera do liczby, czyli razy 1000
Odpowiedz
Cześć wszystkim. Nazywam się Dariusz, rocznik 84.
Do Elite dołączyłem ok. miesiąc temu i jestem zafascynowany złożonością lora/BGS.
Moja główna aktywność na ten wczesny moment, to przede wszystkim:
  • Misje courier, salvage, transport;
  • Zbieranie informacji o systemach FSS/DSS;
  • Zbieranie danych Bio;
  • Walka: póki co, tylko z prostymi NPCami przy okazji misji i tylko On-Foot;
  • Aktualny statek: ASP Explorer;
  • Póki co niezależny/neutralny;
  • Bez wyboru Powerplay;
  • Nastawienie na eksplorowanie + ewentualną walkę (z biegiem czasu);
Next steps:
  • Poznanie miningu;
  • Więcej misji On-Foot;
  • Wstęp i praca dla frakcji;
Rozeznam się na forum i złożę wniosek o przyjęcie do TWH.

Aktualnie (2026/02/18) przebywam w HR8444;

Dzięki.
Odpowiedz
Dzień dobry wszystkim o7

Cmdr Nick Wazalski melduje się. Grałem z poradnika, skupiłem się na odkrywaniu organizmów, żeby zarobić. Właściwie oprócz tego nie robiłem za bardzo niczego innego. Raczej szybko się uczę. Ogólnie, to ogarniam raczej inne gry fps czy rts, także myślę że sobie poradzę - o ile tylko mnie poprowadzicie.

Pozdrawiam i do usłyszenia Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich Husarzy!
Melduje się rocznik '89, gram na PC i trafiłem tutaj, bo elitka wciągnęła mnie na dobre.
Grę mam przez Steam, dopiero zaczynam przygodę i szukam miejsca, gdzie mógłbym się rozwinąć i poznać ogarniętych ludzi.
Przeczytałem, że stawiacie na swobodę i dobrą zabawę bez przymusu . To mi odpowiada w 100%.
Liczę, że się odnajdę i dorzucę swoją cegiełkę do husarskiej historii... Gram raptem od tygodnia więc wszelkie rady bardzo mile widziane xD
Odpowiedz
Witam serdecznie,

Mam na imię Piotr, ale w grze zwą mnie Heron Tritanero, rocznik 71. Nie będę ukrywał, że jestem nowicjuszem, choć jednocześnie trochę weteranem — bo w latach 80. zdarzało mi się grywać w Elite na ZX Spectrum.

W Elite Dangerous Odyssey gram od kilku tygodni. Gra mnie wciągnęła i praktycznie codziennie odkrywam jej nowe aspekty. Szukałem dla siebie squadrone’u, ale niestety trafiłem na dość „martwą” grupę.

Słyszałem, że The Winged Hussars mają się dobrze i działają aktywnie, więc jeżeli macie jeszcze wolne miejsca, chętnie dołączę.
Odpowiedz
Witamy, wbijaj na discorda, ogrom informacji które znajdziesz i przekażą ci chłopaki zaskoczy cię nie jeden raz Smile
Odpowiedz
(07.03.2026, 11:52 UTC)Heron napisał(a): Witam serdecznie,

Mam na imię Piotr, ale w grze zwą mnie Heron Tritanero, rocznik 71. Nie będę ukrywał, że jestem nowicjuszem, choć jednocześnie trochę weteranem — bo w latach 80. zdarzało mi się grywać w Elite na ZX Spectrum.

W Elite Dangerous Odyssey gram od kilku tygodni. Gra mnie wciągnęła i praktycznie codziennie odkrywam jej nowe aspekty. Szukałem dla siebie squadrone’u, ale niestety trafiłem na dość „martwą” grupę.

Słyszałem, że The Winged Hussars mają się dobrze i działają aktywnie, więc jeżeli macie jeszcze wolne miejsca, chętnie dołączę.

Definitywnie nie jesteśmy "martwi" - wręcz przeciwnie Smile
Odpowiedz