Cześć.
Temat tych sprzętów sie przewija często ale mam pytanie o porównanie tylko przepustnic,
konkretnie dwóch.
Thrustmaster Hotas Warthog Dual Throttles czy Logitech X56 ?
joystick tym razem mnie nie interesuje (oś Z w joyu też mam).
Chodzi tylko o przepustnice.
Która bardziej się nada do Elitki? Może ktoś miał porównanie/doświadczenia i może podzielić się swoimi uwagami.
Wizualnie bardziej odpowiada mi Warthog ale zastanawiam się czy nie ma tam problemów z adaptacją przełączników do ED.
Czy nie jest to zbyt wierna replika pod kątem konkretnego samolotu, a przez to nie tak uniwersalna, żeby wykorzystać np właśnie w ED.
A tu nasuwa się pytanie czy jednak da odpowiednią satysfakcję w użyciu z Elitką czy jednak lepiej dozbierać trochę kasy i kupić Virpila? A może Winwinga?
Warthog teraz jest dostępny za 999 pln.
Temat tych sprzętów sie przewija często ale mam pytanie o porównanie tylko przepustnic,
konkretnie dwóch.
Thrustmaster Hotas Warthog Dual Throttles czy Logitech X56 ?
joystick tym razem mnie nie interesuje (oś Z w joyu też mam).
Chodzi tylko o przepustnice.
Która bardziej się nada do Elitki? Może ktoś miał porównanie/doświadczenia i może podzielić się swoimi uwagami.
Wizualnie bardziej odpowiada mi Warthog ale zastanawiam się czy nie ma tam problemów z adaptacją przełączników do ED.
Czy nie jest to zbyt wierna replika pod kątem konkretnego samolotu, a przez to nie tak uniwersalna, żeby wykorzystać np właśnie w ED.
A tu nasuwa się pytanie czy jednak da odpowiednią satysfakcję w użyciu z Elitką czy jednak lepiej dozbierać trochę kasy i kupić Virpila? A może Winwinga?
Warthog teraz jest dostępny za 999 pln.
Jesteśmy o krok od jakiejkolwiek wiedzy
Nick Cave
Nick Cave

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: MB0ujCf.png]](https://i.imgur.com/MB0ujCf.png)
.png)
.png)