Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
@jaceknawrot Akurat jeśli chodzi o polowanie na Scouty to i tak i nie. Nie ma potrzeby odblokowywania guardiańskich broni. Można normalnie na stacji kupić AX Multi-cannon i zainstalować na statku. Do bicia scoutów warto mieć większy statek z mocną tarczą i grubym pancerzem, tak na wszelki wypdaek. AX multi zamontować na turretach. Będą same strzelały do scoutów. Można nabijać rangę na nich, ale to już też nie wygląda tak, że wszystkie są elite. Jakiś czas temu była zmiana i nie wszystkie są elite. Ale myślę, że i tak szybko ranga może rosnąć. Tylko wymaga to trochę czasu. Jak ze wszystkim w Elicie:-)
Odpowiedz
A bączki w SRV kręcisz pewnie z prostego powodu - powiedz , czy jeśli naciśniesz gaz / do przodu itp. to łazik potem jedzie sam pomimo tego ze już tego guzika nie trzymasz?

jeśli tak to [ESC] - > Options -> i tam szukaj ustawień DRIVING i przełącz tak zeby nie jechał samemu a tylko wtedy kiedy trzymasz klawisz - po puszczeniu klawisza łazik ma stanąć w miejscu.
Twoje zycie się odmieni Smile
Odpowiedz
(10.05.2021, 06:30 UTC)MAGNUM354 napisał(a): A bączki w SRV kręcisz pewnie z prostego powodu - powiedz , czy jeśli naciśniesz gaz / do przodu itp. to łazik potem jedzie sam pomimo tego ze już tego guzika nie trzymasz?

jeśli tak to [ESC] - > Options -> i tam szukaj ustawień  DRIVING  i  przełącz tak zeby nie jechał samemu a tylko wtedy kiedy trzymasz klawisz - po puszczeniu klawisza łazik ma stanąć w miejscu.
Twoje zycie się odmieni Smile

Nie wiedziałem tego! Dzięki, sprawdzę Smile
Odpowiedz
Kupiłem sobie preorder odysei. Jak pobrać bete ?
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
(10.05.2021, 18:18 UTC)Kadmilos napisał(a): Kupiłem sobie preorder odysei. Jak pobrać bete ?

He!? Jaką BETĘ byś chciał?  Biggrin
19-tego maja jest premiera Odyssey, to sobie zassiesz i pograsz (tydzień później, jak serwery pozwolą normalnie wejść)  Tongue
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
To już sie beta skonczyła ?
Odpowiedz
(10.05.2021, 18:41 UTC)Kadmilos napisał(a): To już sie beta skonczyła ?

Na razie się Alfa skończyła. Od razu będzie Omega Finito 19.05.
Odpowiedz
Kadmilos, tylko nie mów ze kupiłeś tą za 190 zł - z czego 50 zł jest po to żebyś mógł pograć w Alfę... która się skończyła...

Jeśli tak to pisz do Frontiera - ta wersja preorderu nie powinna być dostępna po zakończeniu alfy..
Odpowiedz
Kupiłem tą za 140 zł. To one obie nie dawały dostępu do alfy ? XD
Odpowiedz
(11.05.2021, 08:43 UTC)Kadmilos napisał(a): Kupiłem tą za 140 zł. To one obie nie dawały dostępu do alfy ? XD

Ta droższa dawała dostep do Alpha, która skończyła się yyy jakoś w zeszłym tygodniu. Żadnej bety nie będzie, tylko od razu full version 19-go maja. (dla PC).
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz