Przedstaw się
Witam Serdecznie Wszystkich Pilotów, a w szczególności Mathiasa Shallowgrave Commandora, który stworzył wspaniałą serię Poradnika Totalnego przyjaźnie wprowadzając mnie w życiowo rozbudowany świat Elite Dangerous. Nazywam się Deringer Adam i nie tylko pragnąłbym polatać z rodakami, ale i również wesprzeć was... Nas w podboju naszej galaktyki przy okazji świetnej zabawy ! Jestem dopiero początkującym i wciąż układam Sobie w głowie jakie możliwości mam jako Commandor statków kosmicznych. Na ten moment zajmuję się handlem towarami oraz zadaniami kurierskimi wraz z unikaniem piratów i wszelkich walk w myśl zbierania credytów na odpowiednie sprzęty, by rozpocząć aktywność na polu bitwy, w kopalniach czy chociażby jako transporter pasażerski i odkrywca, z pełną parą Smile

Pragnę stać się członkiem The Winged Hussars i być może kiedyś polecieć na jakąś przygodę wraz z Legendarnym Commandorem Mathiasem Shallowgrave. 

Postaram się przejrzeć forum w celu doczytania informacji w jaki sposób mogę stać się członkiem naszej rodowej frakcji jak i również zawitać na Discordzie na dniach.

Bezpiecznych lotów Commandorzy, trzymajcie się, cześć ! ~~Mathias Shallowgrave

*Informacja - Strona z linku Sali Odpraw (thewingedhussars.com/apps/bgs), od strony OFICJALNY REGULAMIN, jest zbugowana (chyba, że jedynie dla członków TWH wczytuje się ona normalnie, jednak nie wyświetla się typowy komunikat, że zawartość jest niedostępna)
Odpowiedz
Legendarny comandor Mathias Shallograwe - po takim czym to od razu margrabią zostaniesz Smile
A na serio - zapraszmay na discorda naszego - masz wszystko na forum w dziale rekrutacji - nawet siedząc na kanale i gadając dowiesz się sporo rzeczy.
Odpowiedz
Witam Husarzy,

Na imię mam Paweł, rocznik 96. Mieszkam w Krakowie, a pochodzę spod samiuśkich Tater. Dopiero zaczynam przygodę z Elite: Dangerous. Ogarniam universum i możliwości. Mam nadzieję wiele się od Was nauczyć.
Odpowiedz
Witam,

Jestem Jarek. Fan SF we wszelkiej postaci. Aktualnie na obczyźnie za Odrą.
Odpowiedz
Siema.
Mam na imię Szymon. Jestem aktywnym graczem, uwielbiam naprawiać sprzęt elektroniczny i jeździć samochodami różnej marki, dlatego pracuję jako flotowiec w firmie zajmującej się wynajmem aut, a hobbistycznie naprawiam wszystkim co się da Biggrin.
Pozdrawiam!
Odpowiedz
Witam wszystkich pilotów,
Kłania się Commander Vennom2810, mam na imię Kamil, rocznik 90
jak narazie zaczynam przygodę z ED i napewno będę miał pytania o porady dla początkujących Tongue
Świetlistej drogi Komanderzy
Odpowiedz
(05.12.2020, 06:12 UTC)Chmielu napisał(a): Siema.
Mam na imię Szymon. Jestem aktywnym graczem, uwielbiam naprawiać sprzęt elektroniczny i jeździć samochodami różnej marki, dlatego pracuję jako flotowiec w firmie zajmującej się wynajmem aut, a hobbistycznie naprawiam wszystkim co się da Biggrin.
Pozdrawiam!

O, to już mamy wspólny temat - jak mi wpadnie w łapska jakaś Unitra, to potrafię miesiącami w niej dłubać Wink
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
Cześć jestem Stasiek z rocznika 04. 
Jestem kompletnie świeży ale powoli wkręca się do gry.
Odpowiedz
Witam wszystkich
Na imię mam Daniel, mam 35 lat. Pochodzę z Gniezna i obecnie mieszkam w Witkowie. Z wykształcenia jestem informatykiem, prowadziłem serwis komputerowy (naprawa kompów, laptopów, robienie stron www). W tamtym czasie też biegałem po lasach i opuszczonych budynkach z airsoftem. Serwis mi się znudził i wsiadłem za kierownicę tira. Pozwiedzałem trochę Europy i prawie całą Polskę. W między czasie poznałem pewną dziewczynę, którą jest obecnie moją żoną, dla niej rzuciłem "tiry" i teraz pracuję w hurtowni BHP. 
W gry komputerowe gram od dzieciaka. Tytuły które na dłużej ze mną zostały to Gothic, Skyrim, Battlefield, Freelancer, GTA, Call of Duty Warzone itd, no i oczywiście ED, w które zacząłem grać 5 lat temu, choć za kółkiem ciężarówki latac w ED nie idzie i miałem dłuuuugą przerwę. Teraz postanowiłem odkurzyć Hotasa X i zacząć zwiedzać najróżniejsze systemy z fajną ekipą. 
Poza pasją do komputerów, ciężarówek i mojej żony, lubię dobre filmy akcji i sci-fi, motoryzację (posiadam youngtimera W124 Coupe), fotografię i zacząłem się też bawić w składanie drewnianych modeli. 
To chyba wszystko. 

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w przestrzeni ☺️
Odpowiedz
Wink 
Witajcie, 

tutaj Damian, rocznik 76. Od zawsze lubiłem klimaty kosmosu, Frontiera na Amigę kupiłem nawet oryginalnego Wink
Z zawodu jestem full stack developerem, przyzwyczajony do home office, dzięki czemu prawie nie odczuwam tej całej pandemii  Tongue
Żonaty, dzieciaty, co wyjaśnia słowo "prawie" w ostatnim zdaniu :/ 
Pochodzę z Wejherowa, 16 lat mieszkałem w Niemczech, ale wróciłem do Polski.
Interesuje mnie od jakiegoś czasu elektronika, automatyzacja domu, mikrokontrolery a jak czas pozwoli to biegam po lasach z plecakiem, nożem, tarpem itp.
Nie gram we wiele gier, ale jak coś wciągnie to gram latami. Wiele lat grałem w Eve online, Planetside 2 (tutaj regularnie jeszcze zaglądam), czasami syn zmusza mnie do Fortnite, albo Minecrafta (argh), ale dla tego błysku w oczach dziecka zrobi się wiele.
W ED już trochę grałem, zdążyłem odblokować Cuttera i Corvette i wbić trading na Elite, głównie kopiąc, lub przez piracenie na NPCe (Low Temperature Diamonds). Teraz chciałbym się lepiej nauczyć walki.

Do zobaczenia w przestrzeni.
Odpowiedz