Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Proxima Alland
Tak, dzięki! Przepraszam za kłopot. Dokładnie to widziałam, tylko mój mózg inaczej zapamiętał. Dlatego potem nie mogłam znaleźć tej opcji!
Bardzo dziękuję za pomoc we wszystkich sprawach. Jesteście super! :*
Liczba postów: 8
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Proxima Alland
06.07.2020, 08:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.07.2020, 08:20 UTC przez Proxima Alland.)
Tak właśnie uczę się powoli co i jak. Wasze porady znacznie przyspieszają ten proces. ?
Skanowanie FSS idzie mi już całkiem szybko do tego DSS zamykam w 4 na 6 sondach.
Brakuje mi tylko jakiegoś licznika, który choćby w przybliżeniu pokazywał mi na ile już uzbierałam. Czy warto wracać czy mam lecieć dalej. Przy 1000Ly, to już robi różnicę. Ok, ktoś powie, możesz robić notatki. Jasne. Ale w porównaniu jak uproszczony jest handel w ELITE to eksploracja jest mocno potraktowana po macoszemu jeśli chodzi o wgląd w dane i ich cenę. Chyba, że czegoś naprawdę nie wiem.
Oczywiście nie ma tu jakiegoś napięcia, skanuje się i bada systemy na lajcie. W EVE badanie anomalek czy hakowanie relictów sprawiło, że musiałam zwiększyć dawki leków na ciśnienie… Człowiek czuł się jak zaszczuty pies a nie badacz kosmosu… Ale co kto lubi. Teraz bawię się znacznie lepiej.
Liczba postów: 36
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Pogan!
Ja mam pytanie co do dołączenia do Powersa. Husaria czyli wszyscy gracze dołączają do konkretnego aby mieć w tym jakiś cel czy każdy dołącza tam gdzie widzi dla siebie zysk? jeszcze nie dołączyłem do żadnego z nich i zastanawiam się nad opcjami. Bo pewnie warto dołączyc?
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
Nie robisz u powersow xadnych misji tylko czekasz 4 tygodnie. Przed uplywem 4 tygodni tak z dzień lub dwa wcześniej lecisz do stolicy powersa. Kupujesz 750 ulotek/wznocnień itp. I odwozisz do wymaganego systemu. Jak porownasz mape galaktyki w wersji powers i opisy tego co jest w menu z powersami ( tam gdzie dołaczasz) - to bedziesz wiedzial gdzie to zawieźć. W ten sposob zyskujesz dostep do trzeciego poziomu u powersa i mozesz w jego systemach zakupic specjalny sprzet . Bronie, tarcze itp.