Liczba postów: 300
Liczba wątków: 14
Reputacja:
53
Platforma:
CMDR: Muzzyx
.png)
.png)
Wystarczy wpisać klawiatura LED na allegro i sobie znajdziesz nie drogą, która Ci się spodoba kształtem, kolorami, przyciskami.
Osobiście przestałem wydawać bazyliony złotówek na takie rzeczy. Mam teraz jakąś za 50zł Tracer Avenger i spełnia moje wymagania.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
Mam coś z firmy(?) BLOODY - postaram się wieczorem znaleźć karton to ci napisze dokładnie co.
Ledowe podswietlenie w pełni konfigórowalne , klawisze mechaniczne chońskie ( podobno wcale nie gorsze od oryginalnych według opini Cd - action) cena 120 zl.
Fakt , ze wzgledu że to mechaniki - maja swoja wysokośc - widać swiatlo też od dołu klawiszy ale jakoś nie razi mocno. Tym bardziej że jest kombinacja klawiszy która pozwala na ustawienie 8 stopni podświetlenia od bardzo jasnego do wyłaczenia, a dwa z tych ustawień wyszczegulniają klawisze WSAD QE RF - do ED ideał skręcanie i strafe na boki i gora dół bardziej widoczne od pozostałych.
Wieczorem napusze ci model tej klawiatury.
Liczba postów: 179
Liczba wątków: 16
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: ED: riddingWithDeath
SC: deathrider1233
Dzięki za wszystkie polecenia.
"Bloodiego" się własnie trochę balem ze będzie za jasny.
ja używam Bloody B3370R - 7 zdefiniowanych kolorów podświetlenia i 9 stopni jasności - model ten jest klawiaturą membranowo/mechaniczną. Przełączniki mechaniczne zamontowane są tylko na klawiszach: Q W E R A S D F
Mad Catz S.T.R.I.K.E 3 - mam już kilka ładnych latek, działa idealnie. Pełna regulacja kolorystyki podświetlenia i kilka innych bajerów. Polecam.