Przedstaw się
Witam bardzo serdecznie wszystkich, z tej strony Przemek a w grze CMDR Cichockix, rocznik 93. Latam na PS4 w gwoli ścisłości. Moje miasto to Bogatynia od urodzenia , a kupno niedawno mieszkania chyba przypieczętowało moje pozostanie tutaj na dłużej Smile.
Coś o sobie? Rodzina w szczególności dzieci (na razie jedno ale to za chwilę się zmieni) na pierwszym miejscu a w tak szanownym gronie to podstawa dla każdego z nas jak myślę. Cieszę się ,że natrafiłem na tą grupę w której liczy się współpraca, dobra zabawa a także atmosfera. Miło będzie od czasu do czasu polatać z rodakami. Imperium same się nie zbuduje więc w miarę możliwości postaram się wspomóc to przedsięwzięcie Smile.
Z grą zaznajomiony jestem od roku jednakże rok było przerwy, troszkę się zmieniło z od ostatniej wizyty ale staram się to w wolnej chwili nadrobić i odświeżyć licencję pilota. Obecnie latam Valture więc jeżeli ma ktoś cenne rady które wykorzystam chętnie się z nimi zaznajomie, można napisać na PW.

Z zainteresowań to astronomia, książki wszelkiej maści, także gry planszowe.. Polecam gorąco każdemu kto chce miło spędzić czas w gronie najbliższych czy to rodziny czy przyjaciół.

Tyle odemnie. o7
[Obrazek: TWH-logo-cichockix01.png]
Odpowiedz
Czołem,
Imię: Piotr
CMDR: flex003
platforma: PS4
rocznik: '89
miasto: Wrocław

Wracam do Elite: Dangerous po około rocznej przerwie. Chcę sprawdzić jak bardzo gra zmieniła się od czasu mojego ostatniego kontaktu z nią. Jestem nadal żółtodziobem, staram się zgłębiać tajniki i mechanik gry. Mój obecny statek to Imperial Eagle. Chciałbym piąć się w górę hierarchii Imperium, wcielając się w rolę łowcy nagród, a przynajmniej takie mam plany na najbliższą przyszłość. Jestem raczej samotnym wilkiem i jeszcze nigdy nie latałem w kooperacji z innymi graczami, jednak chciałbym przyczynić się do rozwoju Skrzydlatej Husarii (o ile tym razem zostanę w grze na dłużej).

Pomyślnych lotów!
<o
Odpowiedz
Witam

mam na imię Adrian. Mieszkam aktualnie w Szwecji Smile

Przeprowadziłem się z Gdyni do Szwecji za lepszym jutrem.
Gram od kilku dni i jestem zachwycony klimatem jaki ten tytuł daje.
Jak dowiedziałem się że Polska Husaria ma swój system to poczułem olbrzymią dumę Biggrin

Pozdrawiam
CMDR Bl00ker
Odpowiedz
Witam,

W grach zazwyczaj znajdziecie mnie pod nickiem Zato, jestem weteranem wszelkiej masci gier MMO takich WoW-emerytowany raid/guild lider czy Dofus-cukierkowe, turowe mmo. Niedzielny fan symulatorow i strategii. W elite pogrywam juz od dluszego czasu solo bez specjalnych guidow- czerpiac przyjemnosc z samodzielnego odkrywania rzeczy, teraz postanowilem dolaczyc do zorganizowanej grupy. O Husarii przeczytalem na forum Cd-Action, sledzilem tamtejsza dyskusje i opowiadania co sie tam dzieje i w sumie tak przekonalem sie do Elite. Mam nadzieje ze taki noobek jak ja znajdzie miejsce w Husarii

Pozdrawiam
CMDR Vilentred
Odpowiedz
(10.08.2019, 15:35 UTC)Vilentred napisał(a): Witam,

W grach zazwyczaj znajdziecie mnie pod nickiem Zato, jestem weteranem wszelkiej masci gier MMO takich WoW-emerytowany raid/guild lider czy Dofus-cukierkowe, turowe mmo. Niedzielny fan symulatorow i strategii. W elite pogrywam juz od dluszego czasu solo bez specjalnych guidow- czerpiac przyjemnosc z samodzielnego odkrywania rzeczy, teraz postanowilem dolaczyc do zorganizowanej grupy. O Husarii przeczytalem na forum Cd-Action, sledzilem tamtejsza dyskusje i opowiadania co sie tam dzieje i w sumie tak przekonalem sie do Elite. Mam nadzieje ze taki noobek jak ja znajdzie miejsce w Husarii

Pozdrawiam
CMDR Vilentred

Witaj, chyba spotkalismy sie dzis na CQC Smile

Co zlego to nie ja, nic osobistego Wink
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
(10.08.2019, 15:37 UTC)Dziadostwo napisał(a): Witaj, chyba spotkalismy sie dzis na CQC Smile

Co zlego to nie ja, nic osobistego Wink
Faktycznie! pierwszy raz gralem CQC, to mi sie trafilo Biggrin
Odpowiedz
Cześć wszystkim,

Nazywam się Grzesiek, rocznik 90  ze Szczecina. W elite gram już kilka lat z przerwami dłuższymi lub krótszymi Smile
Interesuje się szeroko pojętą motoryzacją, wracam do modelarstwa i powoli wkręcam się w robienie zdjęć. Książki czytam chociaż ostatnio mniej, na filmach się nie znam, kocham muzykę.
Nawet stara poczciwa gitara stoi i czeka aż znów zacznę coś brzdękać.
Dzięki za przyjęcie i pozdrawiam Smile
Odpowiedz
Witam, w grze Elite Dangerous stosunkowo od niedawna. Rocznik '82. Zainteresowania to podróże, literatura science fiction no i gry komputerowe. Do tej pory gównie gry strategiczne - ostatnimi czasy Stellaris, HOI4, EU4, Frostpunk, ale i cała seria Total War. Choć wielkim sentymentem darzę Star Wars:Rebellion:-) Symulatory nigdy mnie nie kręciły, ale odkąd dopadłem Elite Dangerous to oderwać się nie mogę.

Pozdrawiam wszystkich
o7
Banson82
Odpowiedz
Witam Wszystkich Husarzy, a w szczególności Hetmana, Oficerów, Moderatorów i Aminów (nie ma jak na starcie przypucować)

Ksywa operacyjna Rojek. W PESELU siódemka z przodu. Zameldowanie na pobyt stały - Podkarpacie , zameldowanie na pobyt czasowy - stacja Maskeline Vision. Żonaty bez dzieci i zwierząt. 

Mam nadzieję na miłe wspólne pogrywanie w kosmicznej pustce i liczę na wsparcie oraz cenne porady bardziej doświadczonych Husarzy. 

W E.D. cele osobiste to: eksploracja , upgrade sprzętu / statków, bounty hunting. Chętnie dołożę swoją cegiełkę do wyzwań / celów grupy.

Dlaczego Husaria - bo jest po polskiemu i na pierwszym miejscu w wyszukiwarce Smile A tak na poważnie - bo cenię sobie dobry RP oraz grę w towarzystwie lekko zakręconych na puncie SF otwartych / przyjaznych graczy - na co  mam nadzieję po przeczytaniu regulaminu i postów z biura informacyjnego.

Pzdr
Cmdr ROJEK (konto w E.D. ROJEKPL)
[Obrazek: 193160.jpg]
Odpowiedz
Czołem elitarni !
Imię: Damian
Rocznik: '79
Zawód: Pracownik fizyczny budżetówki Wink
Zakwaterowanie:  Śląsk Zdrój ( okolice Katowic )
Steam: Ogórek kiszony - ze względu na większy krąg zainteresowań tematyką gier ( DCS, Arma3, RTS, strategie itp) otwarty na aktywność wirtualną.
Realne zainteresowania: Militaria, sport, strzelectwo, turystyka,
Prywatnie: Żonaty, dzieciaty często w rozjazdach służbowych.
Dlaczego tu: Przygnieciony w samotności ciemną materią próżni dostrzegłem światełko w tunelu Elitarnym i Niebezpiecznym dzięki serii filmów rootsrat-a na YT. Odkurzona gierka wkracza w nową fazę ... multiiiplayer !!!!
Co wnoszę: czarny humor  Vampire_bat parę statków w hangarze i jakieś tam doświadczenie życiowo-gamingowe.
CU soon .. mam nadzieję
ps. nie obyty w forach internetowych, portalach społecznościowych .. generalnie niedorozwój @społeczny aczkolwiek konserwatysta, prosi o wyrozumiałość.
Odpowiedz