Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Reputacja:
6
Platforma:
CMDR: Cichockix
Witam bardzo serdecznie wszystkich, z tej strony Przemek a w grze CMDR Cichockix, rocznik 93. Latam na PS4 w gwoli ścisłości. Moje miasto to Bogatynia od urodzenia , a kupno niedawno mieszkania chyba przypieczętowało moje pozostanie tutaj na dłużej  .
Coś o sobie? Rodzina w szczególności dzieci (na razie jedno ale to za chwilę się zmieni) na pierwszym miejscu a w tak szanownym gronie to podstawa dla każdego z nas jak myślę. Cieszę się ,że natrafiłem na tą grupę w której liczy się współpraca, dobra zabawa a także atmosfera. Miło będzie od czasu do czasu polatać z rodakami. Imperium same się nie zbuduje więc w miarę możliwości postaram się wspomóc to przedsięwzięcie  .
Z grą zaznajomiony jestem od roku jednakże rok było przerwy, troszkę się zmieniło z od ostatniej wizyty ale staram się to w wolnej chwili nadrobić i odświeżyć licencję pilota. Obecnie latam Valture więc jeżeli ma ktoś cenne rady które wykorzystam chętnie się z nimi zaznajomie, można napisać na PW.
Z zainteresowań to astronomia, książki wszelkiej maści, także gry planszowe.. Polecam gorąco każdemu kto chce miło spędzić czas w gronie najbliższych czy to rodziny czy przyjaciół.
Tyle odemnie. o7
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: flex003
Czołem,
Imię: Piotr
CMDR: flex003
platforma: PS4
rocznik: '89
miasto: Wrocław
Wracam do Elite: Dangerous po około rocznej przerwie. Chcę sprawdzić jak bardzo gra zmieniła się od czasu mojego ostatniego kontaktu z nią. Jestem nadal żółtodziobem, staram się zgłębiać tajniki i mechanik gry. Mój obecny statek to Imperial Eagle. Chciałbym piąć się w górę hierarchii Imperium, wcielając się w rolę łowcy nagród, a przynajmniej takie mam plany na najbliższą przyszłość. Jestem raczej samotnym wilkiem i jeszcze nigdy nie latałem w kooperacji z innymi graczami, jednak chciałbym przyczynić się do rozwoju Skrzydlatej Husarii (o ile tym razem zostanę w grze na dłużej).
Pomyślnych lotów!
<o
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Blooker
Witam
mam na imię Adrian. Mieszkam aktualnie w Szwecji
Przeprowadziłem się z Gdyni do Szwecji za lepszym jutrem.
Gram od kilku dni i jestem zachwycony klimatem jaki ten tytuł daje.
Jak dowiedziałem się że Polska Husaria ma swój system to poczułem olbrzymią dumę
Pozdrawiam
CMDR Bl00ker
Liczba postów: 8
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Vilentred
Witam,
W grach zazwyczaj znajdziecie mnie pod nickiem Zato, jestem weteranem wszelkiej masci gier MMO takich WoW-emerytowany raid/guild lider czy Dofus-cukierkowe, turowe mmo. Niedzielny fan symulatorow i strategii. W elite pogrywam juz od dluszego czasu solo bez specjalnych guidow- czerpiac przyjemnosc z samodzielnego odkrywania rzeczy, teraz postanowilem dolaczyc do zorganizowanej grupy. O Husarii przeczytalem na forum Cd-Action, sledzilem tamtejsza dyskusje i opowiadania co sie tam dzieje i w sumie tak przekonalem sie do Elite. Mam nadzieje ze taki noobek jak ja znajdzie miejsce w Husarii
Pozdrawiam
CMDR Vilentred
(10.08.2019, 15:35 UTC)Vilentred napisał(a): Witam,
W grach zazwyczaj znajdziecie mnie pod nickiem Zato, jestem weteranem wszelkiej masci gier MMO takich WoW-emerytowany raid/guild lider czy Dofus-cukierkowe, turowe mmo. Niedzielny fan symulatorow i strategii. W elite pogrywam juz od dluszego czasu solo bez specjalnych guidow- czerpiac przyjemnosc z samodzielnego odkrywania rzeczy, teraz postanowilem dolaczyc do zorganizowanej grupy. O Husarii przeczytalem na forum Cd-Action, sledzilem tamtejsza dyskusje i opowiadania co sie tam dzieje i w sumie tak przekonalem sie do Elite. Mam nadzieje ze taki noobek jak ja znajdzie miejsce w Husarii
Pozdrawiam
CMDR Vilentred
Witaj, chyba spotkalismy sie dzis na CQC
Co zlego to nie ja, nic osobistego
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy
Liczba postów: 8
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Vilentred
Liczba postów: 3
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Seth Gecko
Cześć wszystkim,
Nazywam się Grzesiek, rocznik 90 ze Szczecina. W elite gram już kilka lat z przerwami dłuższymi lub krótszymi 
Interesuje się szeroko pojętą motoryzacją, wracam do modelarstwa i powoli wkręcam się w robienie zdjęć. Książki czytam chociaż ostatnio mniej, na filmach się nie znam, kocham muzykę.
Nawet stara poczciwa gitara stoi i czeka aż znów zacznę coś brzdękać.
Dzięki za przyjęcie i pozdrawiam
Liczba postów: 364
Liczba wątków: 20
Reputacja:
54
Platforma:
CMDR: -
RSI Handle: Banson
.png)
Witam, w grze Elite Dangerous stosunkowo od niedawna. Rocznik '82. Zainteresowania to podróże, literatura science fiction no i gry komputerowe. Do tej pory gównie gry strategiczne - ostatnimi czasy Stellaris, HOI4, EU4, Frostpunk, ale i cała seria Total War. Choć wielkim sentymentem darzę Star Wars:Rebellion:-) Symulatory nigdy mnie nie kręciły, ale odkąd dopadłem Elite Dangerous to oderwać się nie mogę.
Pozdrawiam wszystkich
o7
Banson82
Liczba postów: 11
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: ROJEKPL
.png) .png)
Witam Wszystkich Husarzy, a w szczególności Hetmana, Oficerów, Moderatorów i Aminów (nie ma jak na starcie przypucować)
Ksywa operacyjna Rojek. W PESELU siódemka z przodu. Zameldowanie na pobyt stały - Podkarpacie , zameldowanie na pobyt czasowy - stacja Maskeline Vision. Żonaty bez dzieci i zwierząt.
Mam nadzieję na miłe wspólne pogrywanie w kosmicznej pustce i liczę na wsparcie oraz cenne porady bardziej doświadczonych Husarzy.
W E.D. cele osobiste to: eksploracja , upgrade sprzętu / statków, bounty hunting. Chętnie dołożę swoją cegiełkę do wyzwań / celów grupy.
Dlaczego Husaria - bo jest po polskiemu i na pierwszym miejscu w wyszukiwarce  A tak na poważnie - bo cenię sobie dobry RP oraz grę w towarzystwie lekko zakręconych na puncie SF otwartych / przyjaznych graczy - na co mam nadzieję po przeczytaniu regulaminu i postów z biura informacyjnego.
Pzdr
Cmdr ROJEK (konto w E.D. ROJEKPL)
Liczba postów: 9
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: sir chomik
Czołem elitarni !
Imię: Damian
Rocznik: '79
Zawód: Pracownik fizyczny budżetówki 
Zakwaterowanie: Śląsk Zdrój ( okolice Katowic )
Steam: Ogórek kiszony - ze względu na większy krąg zainteresowań tematyką gier ( DCS, Arma3, RTS, strategie itp) otwarty na aktywność wirtualną.
Realne zainteresowania: Militaria, sport, strzelectwo, turystyka,
Prywatnie: Żonaty, dzieciaty często w rozjazdach służbowych.
Dlaczego tu: Przygnieciony w samotności ciemną materią próżni dostrzegłem światełko w tunelu Elitarnym i Niebezpiecznym dzięki serii filmów rootsrat-a na YT. Odkurzona gierka wkracza w nową fazę ... multiiiplayer !!!!
Co wnoszę: czarny humor  parę statków w hangarze i jakieś tam doświadczenie życiowo-gamingowe.
CU soon .. mam nadzieję
ps. nie obyty w forach internetowych, portalach społecznościowych .. generalnie niedorozwój @społeczny aczkolwiek konserwatysta, prosi o wyrozumiałość.
|