Przedstaw się
(25.03.2019, 19:56 UTC)Anomander napisał(a): Cześć wszystkim pilotom!

przede wszystkim bardzo dziękuję za przyjęcie do społeczności.
Jestem rocznik 74 i mieszkam w górach blisko Babiej Góry. Gram już w Elite kilka lat z dużymi przerwami - do tej pory samotnie ale mam nadzieję, że już od teraz nie Smile
Próbowałem w Elite trochę handlu i eksploracji ale ze względu na rodzinkę gram niewiele (ok 3 godzin dziennie).
Jestem fanem fantasy, modelarstwa i oczywiście Elite Smile
W grze dorobiłem się Anacondy i nią głównie latam

Do zobaczenia w grze Smile

Witojcie Górolski Husarzu ;Wink

Ja jestem hanysem z Opola i takze zupelnie niedawno dowiedzialem sie, po czym dolaczylem do Husarzy.
Spora ekipa maniakow - zdecydowanie wiedza co robia :Smile Dobrze trafiles.

Pozdrawiam Smile
[Obrazek: C4Us4XW.png]
We are all but avatars of our future selves.

Odpowiedz
Cześć!

Jestem Michał, rodowita pyra z urodzenia, niezmiennie od 30 lat. W Elitę gram od wczoraj i pomalutku staram się ogarnąć w tej rozbudowanej produkcji Biggrin
[Obrazek: 171086.png]
Odpowiedz
(01.04.2019, 16:05 UTC)KamoV napisał(a): Cześć!

Jestem Michał, rodowita pyra z urodzenia, niezmiennie od 30 lat. W Elitę gram od wczoraj i pomalutku staram się ogarnąć w tej rozbudowanej produkcji Biggrin

W takim razie zapraszamy na sobotnie piwo w Poznaniu - na pewno masz trochę pytań, a jak chcesz dodatkowo poznać ludzi to śmiało Wink

https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=5217

P.S. Kartofli, Ziemniaków i ogólnie Ziemian, czyli ludzi nie z Poznania też oczywiście zapraszamy Wink
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
Czesc wszystkim
rocznik 92, obecnie wegetuje w UK Biggrin, wracam do ogolnego grania po dluzszej przerwie i zaczynam od Elite.
Odpowiedz
Kłania się Szymon, rocznik '04. W Elite mam przelatane niewiele, bo ~40 godzin. Przeważnie zajmuję się handlem i (rzadziej) eksploracją. Interesuje mnie szeroko pojęta fantastyka, twórczość H.P. Lovecrafta, kryzys kubański, strategie, symulatory, planszówki (podkreślając Horror w Arkham i Scythe), a także roleplay.
Odpowiedz
Witam.
Imię: nie istotne.
Rocznik: 89'

W RL pracuję dosłownie wszędzie, już kilka krajów udało mi się zwiedzić: Cała Skandynawia, Holandia, Belgia, Niemcy a teraz Islandia. W zasadzie nigdzie nie jest dla mnie za daleko do momentu aż skończy się kontrakt lub pieniądze :Tongue Jedyne miejsce gdzie nie chciał bym jechać to Australia, wiadomo że duże pingi Tongue

Ogólnie moja przyszła żona nie trawi mojej fascynacji wirtualną rozrywką więc czas jaki mam do zagospodarowania (nie liczą pracy i innych obowiązków) jest sporo ograniczony.

Ale ostatni raz patrzyłem na grę tak jak na ED to chyba jak odpalałem Hlf-Life 2. Mam nadzieję że będę z wami w stanie utknąć tu na dłużej Biggrin
Odpowiedz
Hej.
Rocznik 75, w Elite gram już jakiś czas z większymi i mniejszymi przerwami. Przeważnie samotnie. Chciałbym to zmienić, więc dołączyłem do Hussarskiej braci. Głównie misje handlowe i liznołem też Mining.
Odpowiedz
oho - kandydat do HKL Smile mamy cię na oku Smile
Odpowiedz
Czołem waszmościom,

Rocznik 88', w Elitke gram od niedawna. Obecnie zafascynowany jestem eksploracją i handlem. Liznąłem jakąś podstawową walkę Vulturem, przymierzam się do jakiegoś kopania, ale póki co trzeba się zaprzyjaźnić z inżynier Farseer...
Odpowiedz
jak bedziesz miał rangę w exploracji odpowiednią ( poziom Scout ) to jakieś 500 LY musisz przelecieć - a szukanie Metal Alloys dla niej cię przerośnie to daj znać na discordzie pomożemy Smile
Odpowiedz