Liczba postów: 29
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: 3ND3R WIGGIN
.png)
(25.03.2019, 19:56 UTC)Anomander napisał(a): Cześć wszystkim pilotom!
przede wszystkim bardzo dziękuję za przyjęcie do społeczności.
Jestem rocznik 74 i mieszkam w górach blisko Babiej Góry. Gram już w Elite kilka lat z dużymi przerwami - do tej pory samotnie ale mam nadzieję, że już od teraz nie 
Próbowałem w Elite trochę handlu i eksploracji ale ze względu na rodzinkę gram niewiele (ok 3 godzin dziennie).
Jestem fanem fantasy, modelarstwa i oczywiście Elite 
W grze dorobiłem się Anacondy i nią głównie latam
Do zobaczenia w grze 
Witojcie Górolski Husarzu ;
Ja jestem hanysem z Opola i takze zupelnie niedawno dowiedzialem sie, po czym dolaczylem do Husarzy.
Spora ekipa maniakow - zdecydowanie wiedza co robia :  Dobrze trafiles.
Pozdrawiam
We are all but avatars of our future selves.
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 6
Reputacja:
36
Platforma:
CMDR: Jancu
.png) .png) .png) .png) .png)
Cześć!
Jestem Michał, rodowita pyra z urodzenia, niezmiennie od 30 lat. W Elitę gram od wczoraj i pomalutku staram się ogarnąć w tej rozbudowanej produkcji
(01.04.2019, 16:05 UTC)KamoV napisał(a): Cześć!
Jestem Michał, rodowita pyra z urodzenia, niezmiennie od 30 lat. W Elitę gram od wczoraj i pomalutku staram się ogarnąć w tej rozbudowanej produkcji 
W takim razie zapraszamy na sobotnie piwo w Poznaniu - na pewno masz trochę pytań, a jak chcesz dodatkowo poznać ludzi to śmiało
https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=5217
P.S. Kartofli, Ziemniaków i ogólnie Ziemian, czyli ludzi nie z Poznania też oczywiście zapraszamy
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Star Kohelet
Czesc wszystkim
rocznik 92, obecnie wegetuje w UK  , wracam do ogolnego grania po dluzszej przerwie i zaczynam od Elite.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Marinus Bicknell Willett
Kłania się Szymon, rocznik '04. W Elite mam przelatane niewiele, bo ~40 godzin. Przeważnie zajmuję się handlem i (rzadziej) eksploracją. Interesuje mnie szeroko pojęta fantastyka, twórczość H.P. Lovecrafta, kryzys kubański, strategie, symulatory, planszówki (podkreślając Horror w Arkham i Scythe), a także roleplay.
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Zir4n
Witam.
Imię: nie istotne.
Rocznik: 89'
W RL pracuję dosłownie wszędzie, już kilka krajów udało mi się zwiedzić: Cała Skandynawia, Holandia, Belgia, Niemcy a teraz Islandia. W zasadzie nigdzie nie jest dla mnie za daleko do momentu aż skończy się kontrakt lub pieniądze :  Jedyne miejsce gdzie nie chciał bym jechać to Australia, wiadomo że duże pingi
Ogólnie moja przyszła żona nie trawi mojej fascynacji wirtualną rozrywką więc czas jaki mam do zagospodarowania (nie liczą pracy i innych obowiązków) jest sporo ograniczony.
Ale ostatni raz patrzyłem na grę tak jak na ED to chyba jak odpalałem Hlf-Life 2. Mam nadzieję że będę z wami w stanie utknąć tu na dłużej
Liczba postów: 3
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: mastr65
Hej.
Rocznik 75, w Elite gram już jakiś czas z większymi i mniejszymi przerwami. Przeważnie samotnie. Chciałbym to zmienić, więc dołączyłem do Hussarskiej braci. Głównie misje handlowe i liznołem też Mining.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
oho - kandydat do HKL  mamy cię na oku
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: Simple Pete
.png) .png)
Czołem waszmościom,
Rocznik 88', w Elitke gram od niedawna. Obecnie zafascynowany jestem eksploracją i handlem. Liznąłem jakąś podstawową walkę Vulturem, przymierzam się do jakiegoś kopania, ale póki co trzeba się zaprzyjaźnić z inżynier Farseer...
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
jak bedziesz miał rangę w exploracji odpowiednią ( poziom Scout ) to jakieś 500 LY musisz przelecieć - a szukanie Metal Alloys dla niej cię przerośnie to daj znać na discordzie pomożemy
|