Liczba postów: 11
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Gorzym
RSI Handle: "_"
(14.03.2019, 10:07 UTC)Kwedel napisał(a): A zrzuczasz (jettison cargo bodajże) relic z srv tam gdzie jest symbol krzyża ? Widzę że @-PAQ- mnie ubiegł 
oczywiście że tak,jak na filmikach z yt, zrzucam i nic,mogę go tylko wziąć spowrotem.
(14.03.2019, 10:11 UTC)Tantal napisał(a): (14.03.2019, 10:07 UTC)Kwedel napisał(a): A zrzuczasz (jettison cargo bodajże) relic z srv tam gdzie jest symbol krzyża ? Widzę że @-PAQ- mnie ubiegł 
oczywiście że tak,jak na filmikach z yt, zrzucam i nic,mogę go tylko wziąć spowrotem.
Widzę dwa wytłumaczenia:
1. Nie trafiasz w "dziurkę"
2. Nie aktywowałeś jednak WSZYSTKICH pylonów.
Reputacja:
0
Platforma:
14.03.2019, 10:18 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.03.2019, 10:25 UTC przez Tantal.)
(14.03.2019, 10:14 UTC)-PAQ- napisał(a): (14.03.2019, 10:11 UTC)Tantal napisał(a): oczywiście że tak,jak na filmikach z yt, zrzucam i nic,mogę go tylko wziąć spowrotem.
Widzę dwa wytłumaczenia:
jest komunikat..all panel actiwated,odliczanie się skończyło. z pół godziny próbowałem na różne sposoby dropnąć ten relić do miejsca przeznaczenia. Dobra,będę musiał polecieć do innego miejsca,może te jest jakieś zbugowane czy co
(14.03.2019, 10:18 UTC)Tantal napisał(a): (14.03.2019, 10:14 UTC)-PAQ- napisał(a): Widzę dwa wytłumaczenia:
jest komunikat..all panel actiwated,odliczanie się skończyło. z pół godziny próbowałem na różne sposoby dropnąć ten relić do miejsca przeznaczenia. Dobra,będę musiał polecieć do innego miejsca,może te jest jakieś zbugowane czy co
IC 2391 SECTOR HG-X B1-8 planeta C2 jakby co
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 20
Reputacja:
13
Platforma:
CMDR: Conrdd
Będzie trochę głupia odpowiedź bo nie pamiętam szczegółów ale na początku zabawy ze strukturami miałem tak samo jak kolega wyżej. Tylko nie pamiętam rozwiązania: wydaje mi się iż zapomniałem o aktywowaniu ostatniej (stojącej na uboczu) kolumny choć możliwe (acz mniej prawdopodobne) iż właśnie miejsce było felerne
14.03.2019, 13:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.03.2019, 13:28 UTC przez TRAWA.)
@Tantal
Problem może być taki, że jest w miejscu gdzie się odblokowuje się np. myśliwce i samo zrzucenie Relica może nie wystarczy (poprzedzają go inne czynności).
Sugeruje zapoznać się z poradnikeim do danego typu modułu guardianów.
PORADNIK TWH (click)
PORADNIK ENG ( click)
Reputacja:
0
Platforma:
(14.03.2019, 13:28 UTC)TRAWA napisał(a): @Tantal
Problem może być taki, że jest w miejscu gdzie się odblokowuje się np. myśliwce i samo zrzucenie Relica może nie wystarczy (poprzedzają go inne czynności).
Sugeruje zapoznać się z poradnikeim do danego typu modułu guardianów.
PORADNIK TWH (click)
PORADNIK ENG (click)
Poleciałem do innej lokalizacji i od razu sukces. wszystko pięknie wyczyściłem,kula od razu wyszła pod skanowanie.
SYNUEFE EU-Q C21-10 planeta a3. dzięki za ten poradnik i odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie !!
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
Platforma:
CMDR: deathang3l2
Razem z @3nd3r wybralismy się pozbierać schematy wszelkich technologii Strażników - moduły (ale tylko 4/6, elektrownia i dystrybutor mocy mnie nie interesują), wszystkie myśliwce i (najlepiej) wszystkie bronie.
I tutaj pojawia się pytanie - aby odblokować wszystkie bronie jak wiele schematów jest potrzebnych? Z tego co widziałem na Inarze wygląda na to, że osobny schemat jest potrzebny na różne klasy i wersje broni, znaczy jeżeli chciałoby się posiadać każdą wersję działa Gaussa, potrzebowalibyśmy 3 schematów ponieważ występują tylko jako unieruchomione ale w trzech rozmiarach. Dodatkowe 6 schematów na broń plazmową (3 rozmiary, każdy w wersji unieruchomionej i wieżyczki) i kolejne 6 na działo odłamkowe (3 rozmiary, 2 wersje).
Czy rzeczywiście tak to wygląda, że potrzebujemy 15 schematów na broń Strażników aby odblokować wszelkie opcje?
Uznanie dla ludzi którzy poskładali te poradniki.
Niestety tak. Potrzebujesz jeden schemat na jeden rozmiar broni. Musisz mieć 15 schematów żeby mieć wszystkie bronie.
Lepiej jest z modułami, bo jak odblokujesz np fsd booster to masz go odblokowany we wszystkich rozmiarach.
Moduły się fajnie odblokowuje, a bronie to już jest grind.
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
Platforma:
CMDR: deathang3l2
Dzięki
Chociaż tyle dobrze, że tam gdzie siorbie się te schematy najprzyjemniej się jeździ
Na pocieszenie ci powiem że jak to tylko weszło, to żeby odblokować jedną broń czy jeden moduł to potrzebne było kilka blueprintów  Ludzie masowo pluli na devsów na forum i w końcu z którymś patchem to zmienili. Co do samych ruin, to przyznam że są przyjemne, ale za którymś razem to już nudzą
|