Liczba postów: 29
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: 3ND3R WIGGIN
.png)
Czołem Rodacy!
Na początek dziękuje serdecznie za zaakceptowanie mnie do waszej elitarnej społeczności.
Jestem (wciaż jeszcze) trzydziesto-ileśtam letnim patriotą na wygnaniu (zarobkowym) w Wielkiej Brytanii.
Gram w Elite od niedawna na PC. Póki co, jeszcze sie nie mam czym pochwalić, jednak nie omieszkam jak tylko znajdzie sie powód 
Po zwiedzaniu najblizszej okolicy i operacjach wydobywczych w ASP Explorerze, przesiadlem sie do Krait'a którego obecnie usiłuję dopieścić.
Jestem otwarty na propozycje wspólnych wypraw oraz różnego rodzaju operacji. Chętnie i z pokorą przyjmę porady i sugestie dotyczące gry.
Nie uzywam Discorda ( fatalna polityka prywatnosci, liczne wpadki z danymi uzytkownikow, software klient zbyt ciekawski i niepotrzebnie węszący po moim systemie)
zatem w czasie rzeczywistym najlepiej ze mna pogadac na teamspeak lub w comms w grze. A jak sie komuś nie śpieszy to chętnie odpisze na wiadomość tutaj.
Pozdrawiam wszystkich asów przestworzy i do zobaczenia w jednym z husarskich systemów
We are all but avatars of our future selves.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: MISIEK JABBA
Witam. Jak z nicka wynika - mam na imię Michał. Gram w Elite od pojawienia się wczesnej bety i jako fan Frontiera na Amidze nie mogłem się doczekać nowej Elity. Jestem starym graczem, zawód: fotoraf, pilot drona, mieszkam w górach w malej wiosce, gdzie życie płynie wolno.
Reputacja:
8
Platforma:
.png)
(17.03.2019, 14:43 UTC)MISIEK JABBA napisał(a): Witam. Jak z nicka wynika - mam na imię Michał. Gram w Elite od pojawienia się wczesnej bety i jako fan Frontiera na Amidze nie mogłem się doczekać nowej Elity. Jestem starym graczem, zawód: fotoraf, pilot drona, mieszkam w górach w malej wiosce, gdzie życie płynie wolno.
Siema :  Dzieki za ciepłe przywitanie. Skoro jestes starym graczem to domyślam się że jesteś kopalnia wiedzy i porad ?A jako pilot drona, śiwetnie zorientowany w kwestiach pilotażu?
Ja tez latam dronami, nic poważnego, (ani drogiego ;P ) tak sie czasem lubie powygłupiać w parku tanimi chinskimi latadłami.
Miejmy nadzieje że będzie okazja polatać razem w skrzydle : 
Pozdrawiam.
Liczba postów: 521
Liczba wątków: 7
Reputacja:
131
Platforma:
CMDR: Indygo
witamy nowych Pilotów...
@3ND3R ... nasze forum jest olbrzymią kopalnią wiedzy i porad , znajdziesz tutaj... w zasadzie wszystko
@MISIEK JABBA ... coś na temat małych wiosek w górach to wiem.. sam rzuciłem miasto dla takiego życia 
moja wioseczka w Karkonoszach 
a co do Frontiera z Amigi... to sporo nas tu jeszcze z C64
@KREATOR1000 ... witam "prawie" sąsiada  ... a złoty pociąg znów odjechał tunelem do innego tunelu
Liczba postów: 4
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Kreator
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: MISIEK JABBA
22.03.2019, 07:48 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.03.2019, 07:52 UTC przez MISIEK JABBA.)
(17.03.2019, 15:14 UTC)3ND3R Wiggin napisał(a): (17.03.2019, 14:43 UTC)MISIEK JABBA napisał(a): Witam. Jak z nicka wynika - mam na imię Michał. Gram w Elite od pojawienia się wczesnej bety i jako fan Frontiera na Amidze nie mogłem się doczekać nowej Elity. Jestem starym graczem, zawód: fotoraf, pilot drona, mieszkam w górach w malej wiosce, gdzie życie płynie wolno.
Siema : Dzieki za ciepłe przywitanie. Skoro jestes starym graczem to domyślam się że jesteś kopalnia wiedzy i porad ?A jako pilot drona, śiwetnie zorientowany w kwestiach pilotażu?
Ja tez latam dronami, nic poważnego, (ani drogiego ;P ) tak sie czasem lubie powygłupiać w parku tanimi chinskimi latadłami.
Miejmy nadzieje że będzie okazja polatać razem w skrzydle :
Pozdrawiam.
Właśnie o to chodzi, że kopalnią wiedzy nie jestem mimo, że gram od dawna. Wbijałem sobie do tej pory rangę w Empire robiąc misje podczas tygodniowych 3-4 godzinnych posiedzeń i z horizons praktycznie nie korzystałem prócz lądowania na kilku planetach. Dlatego to ja się dowiem czegoś na temat inżynierów czy kopania. Nie jestem maniakiem tutoriali bo szkoda mi na to czasu. Może to źle ale tak niestety jest
(18.03.2019, 07:08 UTC)Indygo napisał(a): @MISIEK JABBA ... coś na temat małych wiosek w górach to wiem.. sam rzuciłem miasto dla takiego życia 
moja wioseczka w Karkonoszach 
a co do Frontiera z Amigi... to sporo nas tu jeszcze z C64 
Ja w Górach Suchych czyli część Kamiennych a po drugiej stronie wiochy są już Sowie. Niedaleko Adrspach, Stołowe, pewnie tak jak u Ciebie jest przepięknie, cisza i spokój - idealne warunki do życia. I też uciekłem z Wielkopolski gdzie mieszkałem całe życie.
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 31
Reputacja:
81
Platforma:
CMDR: USSER-PL
23.03.2019, 12:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2019, 12:16 UTC przez USSER-PL.)
Brzostów k. Jarocina pozdrawia
Uciekłem z Gdyni...
Reputacja:
8
Platforma:
.png)
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Anomander Drake
Cześć wszystkim pilotom!
przede wszystkim bardzo dziękuję za przyjęcie do społeczności.
Jestem rocznik 74 i mieszkam w górach blisko Babiej Góry. Gram już w Elite kilka lat z dużymi przerwami - do tej pory samotnie ale mam nadzieję, że już od teraz nie 
Próbowałem w Elite trochę handlu i eksploracji ale ze względu na rodzinkę gram niewiele (ok 3 godzin dziennie).
Jestem fanem fantasy, modelarstwa i oczywiście Elite 
W grze dorobiłem się Anacondy i nią głównie latam
Do zobaczenia w grze
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
żeby nie grac samotnie musisz wchodzić na nasz serwer discord i na kanałach głosowych zwykle ktos wieczorami siedzi.
|