Sprzedam VIVE HTC
(10.03.2019, 18:49 UTC)Kyokushin napisał(a): Trzeba sobie wmówić że to tylko gra i że się siedzi w pokoju.
Błędnik wariuje przy niewielkich przeciążeniach, więc np jak czujesz mdlenie, daj dopalacz, wtedy mózg odetnie błędnik, bo doświadczysz przeciążeń do których nie ma jak się odnieść.

o7
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Tak jak chłopaki piszą, nie poddawaj się po tygodniu. Błędnik musi się przyzwyczaić, proponuję ci na starcie skupiać się na kokpicie bo potrzebujesz stałego nieruchomego punktu odniesienia. Ja mogę wariować i robić piruety w myśliwcach oraz srv godzinami. Vr mam od lipca 2017 i grałem wiele godzin zarówno w gry dedykowane do vr typu beat saber czy Skyrim a w międzyczasie ETS2, Project Cars 2. Przyzwyczajenie błędnika może zająć miesiąc albo dwa, tylko trzeba małymi krokami. W samym Elite mam wiele godzin w vr, wliczając walki w Hazardous res, conflict zonach, kopania, handlu i grindu raw minerałów w srv.

EDIT: również jak wyżej, najważniejsze to zredukować ustawienia jeśli gra niedomaga do 90 stałych fps
Odpowiedz
Hm
No nie wiem ale może tak jak na każdym szanującym się forum "wartało by" wyłączyć możliwość komentowania ofert ...
Raz:
Z szacunku dla Sprzedających (ich decyzji/pomysłów/i czegoś tam co Nimi kieruje ...)
Dwa:
Że nikt specjalnie a przede wszystkim Sprzedający nie musi czytać uwag i tych życzliwych i tych błyskotliwych przemyśleń/porad od reszty Szanownych Użytkowników ...
ps.
Taki wpis aby "żyło się lepiej" na Forum
Oferty, uwagi na PW do Sprzedającego i to wszystko ...
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz