Przedstaw się
Czołem wszystkim o7.
Nazywam się Patryk, rocznik '88. Pochodzę z Bytomia, ale od ponad roku mieszkam w Belgii, gdzie mieści się główna siedziba firmy w której pracowałem w Polsce.
Piwosz hobbysta - entuzjasta. Jestem fanem militariów, lecz powiedzmy iż już w stanie spoczynku. Ze względu na przeprowadzkę oraz ostatnie problemy zdrowotne, nie mogę aktywnie brać udziału w tym hobby.
Swojego czasu lubiłem bawić się grafiką, obecnie czasami zdarzy mi się zrobić jakieś dobre zdjęcie. Śmiało można powiedzieć, że żaden ze mnie fotograf. Natomiast futrograf już prędzej, gdyż zazwyczaj obiektami fotografii są koty... Tzn moi co-piloci.
Byłem członkiem EHDB za czasów ich świetności, stąd chyba zamiłowanie do pisania fanfiction, oraz RP.
Z mmo najwięcej czasu spędziłem w ultimie online.

Resztę biografii ocenzurowano, z obawy o zdrowie psychiczne ewentualnych czytelników. Wink

Cheers
Odpowiedz
Witajcie piloci. Kiedy mogę się spodziewać kącika piwowara na forum panowie  Wink @LtVergio i @Hardrin
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Witajcie piloci.
[Obrazek: 2kXP4Jt.png?3]
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
Ot taka drobna różnica między piwoszem a piwowarem Wink
Odpowiedz
(09.02.2019, 23:15 UTC)Wet Hamster napisał(a): Hejka wszystkim! Mateusz z tej strony rocznik ‘83. Mieszkam w Wielkiej Brytani od prawie 14 lat. Pochodze z Dolnego Slaska okolice Swidnicy. W elita gram od czasu game preview na xboxie. Nie gram moze i co dziennie i bywaly nawet przerwy miesieczne ale ogolnie mam prawie 900 godzin. Latam wszystkim ale jakos za duzo pvp nigdy nie zasmakowalem. Obecnie szykuje Anaconde na Thargoidy Smile. Lubie grac w gierki rozne, zalezy co jest ciekawe w danym czasie ale jednak do elita wracam caly czas Biggrin. Interesuje sie tez troche modelarstwem zwlaszcza czolgami i tyle o mnie. Pozdrawiam o7

O widzę, że mój ziomek z pochodzenia.  Witamy w husarii.
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Szczęść Boże, piloci. Witamy na pokładzie  Biggrin

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
Hej ho, HEJ HO, by się troszkę polatało.
Witajcie wszyscy pozytywnie zakręceni!!!
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
(05.02.2019, 14:08 UTC)marveel napisał(a): Witajcie,

Nick: Marveel
Imię: Piotrek
Rocznik: 88'
Zawód: Zarządzanie Produkcją
Zainteresowania: Gry komputerowe, beer craft, drzewiej Airsoft, Kanaping, alkoholizm
Powód pojawienia się: Świeży CMDR, Elite (noob, not so) Dangerous, realizuje się obecnie jako kierowca autobusu marki Transporter-6. Miałem kiedyś styczność z grą, ale byłem wtedy bardziej zaangażowany w inne tytuły. Obecnie jako starszy pan, gram w gry mniej "multi" bardziej "player" w związku z tym realizuje się relaksując się w zerze absolutnym. Obecnie poszukuje kolegów starszych stażem w grze w celu zanudzenia ich milionem pytań o polityce sektorów i pozycjach kosmitów.

Kto tu chce wejść do "Kabaretu Starszych Panów " ???
Przyjęcia tylko po 55+ [ mało nas , mało nas do ...]  Biggrin

A tak poważniej to witam .
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Hej, jestem Jurek, rocznik 02, mieszkam w Gliwicach. Lubię sporty dające kopa (od 2 lat gram w ASG, narciarstwo wyczynowe, oraz w tym roku przymierzam się do skoku ze spadochronem Smile ).
Co do gier, to lubię takie które dają mi duże pole do popisu i nie ograniczają, mają otwarty świat więc Elite zdaje się być perfekcyjna.
Co do Elite to jestem nowym graczem i szukam ludzi z którymi można polatać, zarobić i do tego jeszcze się czegoś dowiedzieć :-)
Odpowiedz
hejka,

Tomek, rocznik : stara pierdoła,  zawodowo ciągne druta, mieszkam w zachodniej Polsce na wsi ofcSmile W elitke zaczynałem na C-64 pykać(namiętnie), obecnie  jestem noobem ale z  perspektywamiSmile

pozdroo
Odpowiedz