Przedstaw się
(15.01.2019, 08:21 UTC)Bushek napisał(a): ... a ja zdziadziałem.

huehue

Witaj serdecznie Smile
Odpowiedz
CześćSmile

No to tak, nazywam się Tomek. W sumie to mówicie mi po prostu Gali. Jest to moja pierwsza przygoda z Elitką. Nie mam pojęcia jak grać i co robićSmile
Liczę na waszą pomoc i wyrozumiałość. Wiele gier mam ogranych zaczynając od strategii kończąc na FPS-ach. 
Lat to ja nie mam za wiele bo tylko 25, ale myślę że nadam się do waszej grupySmile 
PozdrawiamSmile
Odpowiedz
Witam
Radek z tej strony (Ingraf w ED), '78

Nie spodziewałem się, że jeszcze kiedyś zobaczę grę, która dorówna Frontier: Elite 2. Zagrywałem się w to na Amidze, piękne czasy...
Miło widzieć te same nazwy - pulse laser, beam laser, mining laser, itd. Jedno pytanie - a gdzie jest system Arcturus?
No i ten walc "Nad pięknym modrym dunajem"... Nostalgia mnie ogarania.

Witam wszystkich serdecznie
Odpowiedz
Jest https://eddb.io/system/1236
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
(19.01.2019, 17:47 UTC)USSER-PL napisał(a): Jest https://eddb.io/system/1236

O ,faktycznie Smile I jest tam Alison City i Fort Harrison itd. Muszę się tam wybrać. Dzięki.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Pozdrawiam Husarie Tongue
Odpowiedz
Cześć wszystkim,

Nazywam się Filip, rocznik 95. Jestem studentem realizacji dźwięku, co jest moją pierwszą zajawką, drugą są ewidentnie gry komputerowe. Smile  W ED gram już od jakiegoś czasu mam ok. 250 godzin na steamie (co chyba jest błędem bo czasami zapomnę wyłączyć launcher i gra nabija statystyki  Biggrin ), nie ukrywam, że gra ma jeszcze przede mną wiele tajemnic do odkrycia. Mam nadzieje, że razem będziemy się świetnie bawić.

Pozdrawiam
CMDR Carvian
Odpowiedz
Witam,
Mam na imię Adam, rocznik 93. Poza programowaniem w PHP ( praca zawodowa ) lubię wieczorami przysiąść sobie nad jakąś ciekawą grą. Kilka miesięcy temu kolega namówił mnie na grę w War Thunder w trybie symulacji, z racji iż jestem jednak graczem głównie konsolowym, nie było mowy o używaniu myszki i zaopatrzyłem się w HOTAS'a z pewnej popularnej firmy. Zamiast jednak używać go do symulacyjnych lotów w WT moją uwagę przyciągnęła Elite: Dangerous, gra o której wiele słyszałem, której wątek przewijał się czasem na innej stronie, na której przesiaduję i przede wszystkim która bardzo mnie zainteresowała ale granie na myszce i klawie/ padzie skutecznie mnie od niej odrzucało. Wypatrzyłem przecenę i długo się nie zastanawiając zostałem kosmicznym pilotem. Do chwili obecnej (około 150h) grałem sam, dorobiłem się małej fortuny w wysokości około 1 000 000 000 CR  ( taak mining ale ... who cares ? ) i poznałem podstawowe prawidła rządzące grą. Stwierdziłem zatem, że najwyższa pora by umilić sobie grę towarzystwem i rozmową innych pilotów. Swoje kroki w pierwszej kolejności skierowałem do znajomego, który grał w elitke dużo, polecił mi jedną grupę, na początku z nimi trochę polatałem ale... obecnie wygląda to tak, że siędzę na prywatnej grze w nadzieji, że polatam z kimś a Prywatka świeci pustkami. Zacząłem zatem szukać większej społeczności, przypomniałem sobie jak kilka osób ze strony PPE ( mam nadzieję, że za "reklamę" nie będzie bana ;Wink ) wspominało o The Winged Hussars i w taki oto sposób skończyłem na tym forum. Liczę, że znajdę tutaj więcej osób chętnych do polatania, bądź chociaż porozmawiania podczas lotów w przestworzach. W grę wkręciłem się mocno o czym świadczy chociażby zakupienie free tracka i regularne odświeżanie statystyk gry na INARA. Miło mi was poznać i mam nadzieję, że będziemy mogli wspólnie poeksplorować nieznane regiony galaktyki, powalczyć u wspólnego boku z piratami czy Thargoidami czy powydobywać cenne surowce w celu spieniężenia. 

o7 CMDR!
Odpowiedz
Czołem, nazywam się Damian ale preferuje Strzyga. Rocznik '98
jeśli chodzi o robotę to param się czym się da żeby nabierać doświadczenia.
Interesuje się szeroko pojętymi Militariami, Strzelectwem sportowym oraz kolarstwem szosowym.
Jestem z Białegostoku czyli wschodniego muru Polski. Moim celem na życie jest bycie
instuktorem strzelectwa lub ochroną vipów (nie BOR). Jeśli chodzi o elitkę
to jestem bardzo aktywny ale dopiero zaczynam, rola w grze to chwilowo kurierstwo danych
ale mam nadzieje że nauczę się razem z wami walczyć dla naszej sprawy.
STRZYGA - PECH TO MAŁO POWIEDZIANE...
Odpowiedz
Heart 
Dzień dobry  Blush

Jestem Tereska, rocznik 90. Pochodzę z południa Polski, ale obecnie przebywam w Białymstoku. Piszę wiersze, czasem opowiadanka i tak dni mijają, nie licząc czasu poświęconego pracy. 

To moje pierwsze kroki w kosmosie. Elite: Dangerous zobaczyłam u kyca. Przekonał mnie z chłopakami, by dołączyć do grupy osób grających w ten tytuł. Moja chęć dołączenia do TWH to #winafenyla  Biggrin  cieszę się, że tu jestem i mam nadzieję, zostać na dłużej.
Odpowiedz