15.01.2019, 13:35 UTC
|
Przedstaw się
|
|
15.01.2019, 22:13 UTC
Cześć
![]() No to tak, nazywam się Tomek. W sumie to mówicie mi po prostu Gali. Jest to moja pierwsza przygoda z Elitką. Nie mam pojęcia jak grać i co robić ![]() Liczę na waszą pomoc i wyrozumiałość. Wiele gier mam ogranych zaczynając od strategii kończąc na FPS-ach. Lat to ja nie mam za wiele bo tylko 25, ale myślę że nadam się do waszej grupy Pozdrawiam
18.01.2019, 23:50 UTC
Witam
Radek z tej strony (Ingraf w ED), '78 Nie spodziewałem się, że jeszcze kiedyś zobaczę grę, która dorówna Frontier: Elite 2. Zagrywałem się w to na Amidze, piękne czasy... Miło widzieć te same nazwy - pulse laser, beam laser, mining laser, itd. Jedno pytanie - a gdzie jest system Arcturus? No i ten walc "Nad pięknym modrym dunajem"... Nostalgia mnie ogarania. Witam wszystkich serdecznie
19.01.2019, 17:56 UTC
(19.01.2019, 17:47 UTC)USSER-PL napisał(a): Jest https://eddb.io/system/1236 O ,faktycznie I jest tam Alison City i Fort Harrison itd. Muszę się tam wybrać. Dzięki.Pozdrawiam
20.01.2019, 02:01 UTC
Pozdrawiam Husarie
20.01.2019, 15:55 UTC
Cześć wszystkim,
Nazywam się Filip, rocznik 95. Jestem studentem realizacji dźwięku, co jest moją pierwszą zajawką, drugą są ewidentnie gry komputerowe. W ED gram już od jakiegoś czasu mam ok. 250 godzin na steamie (co chyba jest błędem bo czasami zapomnę wyłączyć launcher i gra nabija statystyki ), nie ukrywam, że gra ma jeszcze przede mną wiele tajemnic do odkrycia. Mam nadzieje, że razem będziemy się świetnie bawić.Pozdrawiam CMDR Carvian
21.01.2019, 20:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.01.2019, 20:29 UTC przez Roqro.)
Witam,
Mam na imię Adam, rocznik 93. Poza programowaniem w PHP ( praca zawodowa ) lubię wieczorami przysiąść sobie nad jakąś ciekawą grą. Kilka miesięcy temu kolega namówił mnie na grę w War Thunder w trybie symulacji, z racji iż jestem jednak graczem głównie konsolowym, nie było mowy o używaniu myszki i zaopatrzyłem się w HOTAS'a z pewnej popularnej firmy. Zamiast jednak używać go do symulacyjnych lotów w WT moją uwagę przyciągnęła Elite: Dangerous, gra o której wiele słyszałem, której wątek przewijał się czasem na innej stronie, na której przesiaduję i przede wszystkim która bardzo mnie zainteresowała ale granie na myszce i klawie/ padzie skutecznie mnie od niej odrzucało. Wypatrzyłem przecenę i długo się nie zastanawiając zostałem kosmicznym pilotem. Do chwili obecnej (około 150h) grałem sam, dorobiłem się małej fortuny w wysokości około 1 000 000 000 CR ( taak mining ale ... who cares ? ) i poznałem podstawowe prawidła rządzące grą. Stwierdziłem zatem, że najwyższa pora by umilić sobie grę towarzystwem i rozmową innych pilotów. Swoje kroki w pierwszej kolejności skierowałem do znajomego, który grał w elitke dużo, polecił mi jedną grupę, na początku z nimi trochę polatałem ale... obecnie wygląda to tak, że siędzę na prywatnej grze w nadzieji, że polatam z kimś a Prywatka świeci pustkami. Zacząłem zatem szukać większej społeczności, przypomniałem sobie jak kilka osób ze strony PPE ( mam nadzieję, że za "reklamę" nie będzie bana ; ) wspominało o The Winged Hussars i w taki oto sposób skończyłem na tym forum. Liczę, że znajdę tutaj więcej osób chętnych do polatania, bądź chociaż porozmawiania podczas lotów w przestworzach. W grę wkręciłem się mocno o czym świadczy chociażby zakupienie free tracka i regularne odświeżanie statystyk gry na INARA. Miło mi was poznać i mam nadzieję, że będziemy mogli wspólnie poeksplorować nieznane regiony galaktyki, powalczyć u wspólnego boku z piratami czy Thargoidami czy powydobywać cenne surowce w celu spieniężenia. o7 CMDR!
27.01.2019, 14:44 UTC
Czołem, nazywam się Damian ale preferuje Strzyga. Rocznik '98
jeśli chodzi o robotę to param się czym się da żeby nabierać doświadczenia. Interesuje się szeroko pojętymi Militariami, Strzelectwem sportowym oraz kolarstwem szosowym. Jestem z Białegostoku czyli wschodniego muru Polski. Moim celem na życie jest bycie instuktorem strzelectwa lub ochroną vipów (nie BOR). Jeśli chodzi o elitkę to jestem bardzo aktywny ale dopiero zaczynam, rola w grze to chwilowo kurierstwo danych ale mam nadzieje że nauczę się razem z wami walczyć dla naszej sprawy. STRZYGA - PECH TO MAŁO POWIEDZIANE...
Dzień dobry
Jestem Tereska, rocznik 90. Pochodzę z południa Polski, ale obecnie przebywam w Białymstoku. Piszę wiersze, czasem opowiadanka i tak dni mijają, nie licząc czasu poświęconego pracy. To moje pierwsze kroki w kosmosie. Elite: Dangerous zobaczyłam u kyca. Przekonał mnie z chłopakami, by dołączyć do grupy osób grających w ten tytuł. Moja chęć dołączenia do TWH to #winafenyla cieszę się, że tu jestem i mam nadzieję, zostać na dłużej.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 58,609 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 939 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,536 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,900 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

![[Obrazek: 102165.png]](https://inara.cz/data/sigs/102/102165.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
), nie ukrywam, że gra ma jeszcze przede mną wiele tajemnic do odkrycia. Mam nadzieje, że razem będziemy się świetnie bawić.
) wspominało o The Winged Hussars i w taki oto sposób skończyłem na tym forum. Liczę, że znajdę tutaj więcej osób chętnych do polatania, bądź chociaż porozmawiania podczas lotów w przestworzach. W grę wkręciłem się mocno o czym świadczy chociażby zakupienie free tracka i regularne odświeżanie statystyk gry na INARA. Miło mi was poznać i mam nadzieję, że będziemy mogli wspólnie poeksplorować nieznane regiony galaktyki, powalczyć u wspólnego boku z piratami czy Thargoidami czy powydobywać cenne surowce w celu spieniężenia.