10.01.2019, 18:50 UTC
Witamy - Cobra Mk3 to chyba statek do którego każdy ma jakiś sentyment i chyba w hangarze każdego szanujacego się pilota ma on swoje miejsce
![[Obrazek: SvUXKFn.png]](https://i.imgur.com/SvUXKFn.png)
|
Przedstaw się
|
|
10.01.2019, 18:50 UTC
Witamy - Cobra Mk3 to chyba statek do którego każdy ma jakiś sentyment i chyba w hangarze każdego szanujacego się pilota ma on swoje miejsce
![]()
11.01.2019, 09:53 UTC
Witam,
Mam na imię Łukasz. Od zawsze sf-ci mnie ciekawiło, jednak kilka lat temu gdy trafiłem na dobrą książkę zainteresowanie się pogłębiło. Grywałem w Eve Online, Elite próbowałem na xboxie, ale to na PC potrafiła mnie zatrzymać na dłużej. Trochę sprzętu i teraz Elite jest niesamowitą przygodą. Byłem jak jeździec bez głowy miotający się po przestrzeni w poszukiwaniu zajęcia, samo zarabianie CR jako kierowca autobusu to jednak za mało na dłuższą metę. Naturalnym krokiem jest dołączenie do jakiejś grupy, a Husaria wydaje się być najlepszym miejscem. Pozdrawiam
11.01.2019, 13:29 UTC
Hej,
Marcin, rocznik 89, jednostka pasożytnicza społecznie - czytaj prawnik. Prowadzę kancelarię we Wrocławiu, a jak w niej nie siedzę (oraz czasami jak siedzę, ale nikt nie patrzy) to gram, czytam (głownie fantastyka i s-f, ale też i poważniejsza literatura, niekoniecznie będąca kodeksem cywilnym), piszę proste mody do gier. Zawsze miałem słabość do astronomii i literatury popularnonaukowej z nią związanej, więc dlaczego Elite chyba nie muszę tłumaczyć.
11.01.2019, 17:37 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2019, 17:38 UTC przez Nitek.)
Hey. Piotr z tej strony. Rocznik 79. W grze Baron Von Geezer. Wcześniej Nitek [pl]
Ukierunkowany w celu agresywnej rozgrywki pvp:] W ED mam wszystko. 20 statków wszystkie ****** Materiały, biliony itp.
11.01.2019, 18:53 UTC
12.01.2019, 18:59 UTC
Cześć ! Nazywam się Paweł rocznik 70.
Mieszkam od 12 lat w UK. Od czasów C64 uwielbiam gry komputerowe. W Elite gram od pierwszego wydania gry. Ale najwięcej godzin mam w drugiej części Frontier na Amidze. A teraz wracam do tego świata po czterech latach. Bo mimo iż grę mam od dnia premiery po prostu nie nie miałem czasu. Pozdrowienia dla wszystkich Pilotów !!!
12.01.2019, 21:12 UTC
Witaj. Artur rocznik 84.
Jeszcze tylko pokaż swoje stanowisko dowodzenia :] ooo tutaj --> https://forum.thewingedhussars.com/showt...stanowisko o7 CMDR piwko243 (tak masz w grze?)
13.01.2019, 10:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.01.2019, 10:59 UTC przez CisowyLotnik1.)
Witam wszystkich!
Na imię mam Daniel mieszkam w Chojnicach, a urodzony jestem w 1985 roku. Od dziecka zawszę interesowały mnie space simy i wszelkiego rodzaju "kosmiczne gry" O Elite Dangerous dowiedziałem się w sumie kilka tygodni temu. Trochę poczytałem, pooglądałem i się zakochałem. Karta kredytowa poszła w ruch i od kilku dni pogrywam w ten tytuł na Xboxie. Poza rozrywką elektroniczną interesuję się także rekonstrukcją historyczną(szczególnie okres WWII) i szeroko pojętą militarką. No a moim największym konikiem jest kolarstwo szosowe. Kibicuję, trenuję i czasem amatorsko się ścigam. Pozdrawiam i do zobaczenia, gdzieś pustce kosmosu!
14.01.2019, 05:13 UTC
Witam. Nazywam się Sebastian, rocznik 83. W grze jako Kicek83 (PS4). W serii elite zakochałem się po odpaleniu Frontiera na Amidze u kumpla. Jestem fanem sci-fi i wszelkich space sim'ów.
ED dostałem pod choinkę, niedawno zainstalowalem i zaczynam powoli karierę pilota. Do zobaczenia gdzieś tam w przestrzeni!
15.01.2019, 08:21 UTC
Cześć wszystkim!
![]() Z tej strony Mateusz, rocznik 91. W życiu klepię w komputery, mianowicie jestem programistą-webmasterem-seowcem. Głównie produkuję strony/serwisy internetowe, ale czasem zdarzy się jakaś appka czy inne, bliżej nieokreślone ustrojstwo. Jak nie klepię zawodowo, to klepię hobbystycznie, mianowicie gram W dawnych, lepszych czasach, zanim ktokolwiek używał określenia e-sport, praktykowałem współzawodnictwo w Quake 3 z drobnymi sukcesami, ale potem nastąpiła masowa casualizacja wszystkiego a ja zdziadziałem. Inne zainteresowania to m.in. astrofizyka ( ), koty, podróże. To ostatnie jest lekkim paradoksem, bo moją największą wadą jest całkowita nieznajomość geografii... Jeżeli kiedyś powiem że nad morze z Poznania jedzie się przez Kraków, to nie bijcie.Na ED czaiłem się od bardzo długiego czasu, jednak byłem nieco zniechęcony mieszanymi opiniami. Streamy z ED oglądałem za to od bardzo dawna (pozdrawiam kyca i kagamiego). W końcu się przemogłem i nie żałuję! Mimo, że dopiero rozpoczynam przygodę z grą, chciałbym wnieść coś do społeczności i bawić się dobrze z innymi. Mam nadzieję, że i Wy będziecie się dobrze bawić ze mną
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 58,687 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 939 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,537 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,903 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |