Przedstaw się
Witamy - Cobra Mk3 to chyba statek do którego każdy ma jakiś sentyment i chyba w hangarze każdego szanujacego się pilota ma on swoje miejsce
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Witam,

Mam na imię Łukasz. Od zawsze sf-ci mnie ciekawiło, jednak kilka lat temu gdy trafiłem na dobrą książkę zainteresowanie się pogłębiło. Grywałem w Eve Online, Elite próbowałem na xboxie, ale to na PC potrafiła mnie zatrzymać na dłużej. Trochę sprzętu i teraz Elite jest niesamowitą przygodą. Byłem jak jeździec bez głowy miotający się po przestrzeni w poszukiwaniu zajęcia, samo zarabianie CR jako kierowca autobusu to jednak za mało na dłuższą metę. Naturalnym krokiem jest dołączenie do jakiejś grupy, a Husaria wydaje się być najlepszym miejscem. 

Pozdrawiam
Odpowiedz
Hej,

Marcin, rocznik 89, jednostka pasożytnicza społecznie - czytaj prawnik. Prowadzę kancelarię we Wrocławiu, a jak w niej nie siedzę (oraz czasami jak siedzę, ale nikt nie patrzy) to gram, czytam (głownie fantastyka i s-f, ale też i poważniejsza literatura, niekoniecznie będąca kodeksem cywilnym), piszę proste mody do gier. Zawsze miałem słabość do astronomii i literatury popularnonaukowej z nią związanej, więc dlaczego Elite chyba nie muszę tłumaczyć. Wink
Odpowiedz
Hey. Piotr z tej strony. Rocznik 79. W grze Baron Von Geezer. Wcześniej Nitek [pl]
Ukierunkowany w celu agresywnej rozgrywki pvp:]
W ED mam wszystko. 20 statków wszystkie ******
Materiały, biliony itp.
Odpowiedz
(11.01.2019, 17:37 UTC)Nitek napisał(a): Hey. Piotr z tej strony. Rocznik 79. W grze Baron Von Geezer. Wcześniej Nitek [pl]
Ukierunkowany w celu agresywnej rozgrywki pvp:]
W ED mam wszystko. 20 statków wszystkie ******
Materiały, biliony itp.

NIE WIE RZĘ!!!
Odpowiedz
Cześć ! Nazywam się Paweł rocznik 70.

Mieszkam od 12 lat w UK. Od czasów C64 uwielbiam gry komputerowe.

W Elite gram od pierwszego wydania gry. Ale najwięcej godzin mam w drugiej części Frontier na Amidze.  A teraz wracam do tego świata po czterech latach. Bo mimo iż grę mam od dnia premiery po prostu nie nie miałem czasu.  

Pozdrowienia dla wszystkich Pilotów !!!
Odpowiedz
Witaj. Artur rocznik 84.

Jeszcze tylko pokaż swoje stanowisko dowodzenia :]

ooo tutaj --> https://forum.thewingedhussars.com/showt...stanowisko

o7 CMDR piwko243 (tak masz w grze?)
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Witam wszystkich!
Na imię mam Daniel mieszkam w Chojnicach, a urodzony jestem w 1985 roku. Od dziecka zawszę interesowały mnie space simy i wszelkiego rodzaju "kosmiczne gry" O Elite Dangerous dowiedziałem się w sumie kilka tygodni temu. Trochę poczytałem, pooglądałem i się zakochałem. Karta kredytowa poszła w ruch i od kilku dni pogrywam w ten tytuł na Xboxie. Poza rozrywką elektroniczną interesuję się także rekonstrukcją historyczną(szczególnie okres WWII) i szeroko pojętą militarką. No a moim największym konikiem jest kolarstwo szosowe. Kibicuję, trenuję i czasem amatorsko się ścigam.

Pozdrawiam i do zobaczenia, gdzieś pustce kosmosu!
Odpowiedz
Witam. Nazywam się Sebastian, rocznik 83. W grze jako Kicek83 (PS4). W serii elite zakochałem się po odpaleniu Frontiera na Amidze u kumpla.  Jestem fanem sci-fi i wszelkich space sim'ów. 
ED dostałem pod choinkę, niedawno zainstalowalem i zaczynam powoli karierę pilota. 
Do zobaczenia gdzieś tam w przestrzeni!
Odpowiedz
Cześć wszystkim! Smile

Z tej strony Mateusz, rocznik 91. W życiu klepię w komputery, mianowicie jestem programistą-webmasterem-seowcem. Głównie produkuję strony/serwisy internetowe, ale czasem zdarzy się jakaś appka czy inne, bliżej nieokreślone ustrojstwo. Jak nie klepię zawodowo, to klepię hobbystycznie, mianowicie gram Biggrin W dawnych, lepszych czasach, zanim ktokolwiek używał określenia e-sport, praktykowałem współzawodnictwo w Quake 3 z drobnymi sukcesami, ale potem nastąpiła masowa casualizacja wszystkiego a ja zdziadziałem. Inne zainteresowania to m.in. astrofizyka ( Smile ), koty, podróże. To ostatnie jest lekkim paradoksem, bo moją największą wadą jest całkowita nieznajomość geografii... Jeżeli kiedyś powiem że nad morze z Poznania jedzie się przez Kraków, to nie bijcie.

Na ED czaiłem się od bardzo długiego czasu, jednak byłem nieco zniechęcony mieszanymi opiniami. Streamy z ED oglądałem za to od bardzo dawna (pozdrawiam kyca i kagamiego). W końcu się przemogłem i nie żałuję! Mimo, że dopiero rozpoczynam przygodę z grą, chciałbym wnieść coś do społeczności i bawić się dobrze z innymi. Mam nadzieję, że i Wy będziecie się dobrze bawić ze mną Smile
Odpowiedz