Przedstaw się
Witam wszystkich 

Mam na imię Wojtek a pseudonim to Vesemir76, co wskazuje na wiek, czyli prawie 43lata :Smile Mieszkam na Śląsku a dokładnie w Zabrzu. Prywatnie mąż i ojciec 2. małych córeczek.

Pracuję jako informatyk w jednym z dzienników.

Hobby to fotografia i oczywiście gry  a gram od dawna. Zaczynałem na Commodore 64 a był to sprzęt wspaniały i posiadał ogromną ilość RAMu, czyli 64 kB  Biggrin   
Gram głównie w symulacje, np. X-plane 11, ETS 2, Arma 3 a niedawno zacząłem w "Elite of Dangerous" i stała się rzecz straszna... gra wciągnęła mnie maxa.

Z niecierpliwością czekam na rozpatrzenie padania rekrutacyjnego  Smile

Wszystkiego dobrego i połamania joystick'ów .  Tongue
Odpowiedz
(04.01.2019, 15:04 UTC)wanakamura napisał(a): Cześć wszystkim,
Pozdrawiam z KRK Smile
gram w nietypowym układzie kontrolerów bo za pomocą 6 osiowego manipulatora 3dconnection i lata się super ale walczy kiepsko.
widzę że chwalimy się wiekiem więc tu rocznik 79 tak więc poprzedniego elita też grywałem. Ten mnie się bardziej podoba Biggrin
Pozdrawiam

Nie CHWALIMY się tylko się przedstawiamy jak chcemy i umiemy .

Tu też RODO obowiązuje Angry

Miał być docinek a wyszło jak wyszło Huh

+60 Angel
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
o7 dobry wieczór!

Nie lubię o sobie, więc będzie krótko.

Mam na imię Paweł, lat 31, mieszkam w Wawie, pracuję w IT, mam kota nienawidzącego rekina Blahaja. Nic pochodzi od Pablo zmutowanego w Pablovsky, minus a Wink
W Elite gram od roku, Steam twierdzi, że mam ponad 1k godzin przelatanych.

Fly safe!
Odpowiedz
Vesemir 76 - rocznikowo jestem 77, ale co do ARMY to sie napewno dogadamy Smile
Tylko info dla wszystkich nowych i chetnych - mamy na forum dział z przydatnymi linkami - a w nim jak nas znaleźć na Discordzie. ( taki fajny darmowy komunikator ) - i najważniejsze - wchodźcie na kanały głosowe na tym Discordzie, plis ...
Odpowiedz
Hej, na forum jestem nowy, w Elite w sumie też bo to dopiero 3 tydzień.
Na temat Husarii już czytałem i słyszałem dużo wcześniej tak samo jak interesowałem się grą. Powolutku się wdrażam, na razie handel i mining, pozniej jakieś PvE.

O sobie - Michał, lat 28, inżynier jakości. Na co dzień mieszkam pod Poznaniem. Oprócz Elite gram również w EVE, GTA Online i Destiny 2. Chociaż ostatnio przez prace inżynierską gram mniej Tongue Ale to już końcówka wiec na Elite zawsze znajde wolny wieczór.
Odpowiedz
Czołem Komandorzy, zwą mnie Radek (Bolek) i raduje się możliwością dołączenia to tak zacnej braci. Swym pomysłem, siłą i upartością postaram się wesprzeć Skrzydlatą Husarię Smile

Jako rekrut czuję się zobowiązany do przedstawienia swojej historii:
Urodzony w systemie Sol:Earth, roku 3264. Po pierwszych lotach w szkole Amiga500 (lata 3280) wiedziałem czemu poświęcić swój żywot: Droga Mleczna to tylko początek!!. W czasie długich przelotów lubię mocniej szarpnąć za strunę gitary albo złapać za cugle  wirtualnego czterokołowca choć zazwyczaj poruszam się na dwóch kołach... Poza tym szukam nietypowych rozwiązań sterowania wirtualnymi maszynami, ale ponad wszystko uwielbiam latać Smile

Do zobaczenia i tyle samo lądowań, co startów.

Cmdr RaeDeBolek
Odpowiedz
(05.01.2019, 19:30 UTC)siwuch napisał(a): [
Nie CHWALIMY się tylko się przedstawiamy jak chcemy i umiemy .
Tu też RODO obowiązuje Angry
Miał być docinek a wyszło jak wyszło Huh
+60 Angel
To poniekąd mi wyszło, a RODO to mają w Mariocie wyciek na 380mln kont, a niby taki luksusowy hotel...
Ja się nie chwalę 3DC ale w tych okolicznościach przyrody to wydawało mi się najciekawsze :-) Ale jakby ktoś wiedział jak dobrze poustawiać steam controlera to chętnie poczytam Smile
Odpowiedz
Cześć,

Karol, rocznik 90, staram się grać w różne gry ale po zobaczeniu elitki u kyca, konkretnej promocji na steam i zmianie dostawcy internetu stwierdziłem, że to nie może być przypadek Wink
Odpowiedz
Hejka,

Kamil ( w grach KAMIRITO albo Staszko ). Kiedyś w moje ręce trafiło Elite Dangerous 1984, pograłem i od tamtej pory zakochałem się w symulatorach latania po kosmosie, tradingu itp itd. Grałem też w kilka odsłon gry X. Teraz jednak czas na Elite Dangerous. Nie wiem co bym tutaj mógł jeszcze napisać, jeśli się dostanę to na pewno będzie wiele okazji do pogadania na Discordzie.
Pozdrawiam i do zobaczenia w kosmosie! Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich.

Na imię mi Paweł, lat 36. W grach jak i w życiu najbardziej lubię podróżować i zwiedzać ciekawe miejsca. Właśnie dlatego w Elite chcę grać jako eksplorator galaktyki i odkrywać różne miejsca, pod Waszą banderą. Gram niecały miesiąc, ale już zdążyłem się zakochać w statku Cobra MK III i czuję, że długo się z nią nie rozstanę. Pozdrawiam! ☺️
Odpowiedz