Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
Jabba i pamiętaj: Zawsze, ale to zawsze jak tylko skoczysz w nadprzestrzeń dawaj prędkość do 0. Zawsze. Na klawiaturze domyślnie jest pod "X".
Inaczej ryzykujesz wpadnięcie w jakąś gwiazdę, zwłaszcza jak się zagapisz...
No daje daje odkąd mi powiedzieli ze tak można to tak czynię. Powiem wam że na wielu forach bywalec na różne tematy pisałem ale wasza ekipa jest pierwszą z jaką się spotkałem gdzie ludzie nie robią z siebie Alfy i Omegi i pomagają jak mogą a nie Google wiki i te inne internetowe triki za co serdecznie wam dziękuję.
24.03.2016, 10:04 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.03.2016, 10:07 UTC przez Quarion.)
(24.03.2016, 10:02 UTC)Hutt Jabba napisał(a): No daje daje odkąd mi powiedzieli ze tak można to tak czynię. Powiem wam że na wielu forach bywalec na różne tematy pisałem ale wasza ekipa jest pierwszą z jaką się spotkałem gdzie ludzie nie robią z siebie Alfy i Omegi i pomagają jak mogą a nie Google wiki i te inne internetowe triki za co serdecznie wam dziękuję.
Bo to jest Husaria a nie jakiś zarozumiały i nieogarnięty plebs

.
Aha, jeszcze jedno, polecam zabrać chociaż jedne laserki. Przydaje się kiedy przyjdzie Ci lądować na planecie i będziesz chciał się dobrać do kontenerków. Czasami uruchamiają się systemu bezpieczeństwa i wyskakują Sentry

.
24.03.2016, 10:10 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.03.2016, 10:12 UTC przez Quarion.)
Kojarzysz manty z Unreal Tournament? To takie podobne stateczki ze śmigiełkami
O, takie cuś...
http://vignette1.wikia.nocookie.net/elit...-prefix=ru
Tylko tu napędzane cholera wie czym
(24.03.2016, 10:12 UTC)Goliat napisał(a): ewentualnie spróbujcie ramować, pamiętam że Goliathy się bardzo fajnie ramowało 
Moja ostatnia próba ramowania Sentry na planecie skończyła się utratą 7% hulla

. Te skubańce strasznie nisko latają i łatwo zahaczyć o planetę

.
Tak więc odradzam ten sposób na eksploracji

.