Eksploracja w pojedynkę
(23.03.2016, 22:30 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ja też lecę Aspem - i też w pojedynkę i mam coś takiego: http://coriolis.io/outfit/asp/03A4D5A4D3...cz%C4%99gi

Naprawy modułów dokonujesz przy pomocy Auto Field Maintenance Unit w prawym panelu. Możesz naprawić wszystko oprócz rozbietej owiewki (ale pękniętą już tak!) i integralności kadłuba. 

"Amunicję" AFMU uzupełniasz przy pomocy syntezy, zbierając odpowiednie materiały na planetach.

Jeszcze chyba Power Planta nie naprawisz, no chyba, że coś się zmieniło to proszę mnie poprawić.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Tak PP nie naprawisz niestety.

Co do heatsinkow to kwestia indywidualna, ja lecialem bez a I nie mialem sytuacji gdzie moglbym ich uzyc.

I dobre rady od Haji-me odnosnie naprawy wszystkiego, sam zrobilem ten blad ze naprawialem FSD podczas SC, przez rutyne czlowiek sie czasami zapomina Smile
Odpowiedz
Jabba i pamiętaj: Zawsze, ale to zawsze jak tylko skoczysz w nadprzestrzeń dawaj prędkość do 0. Zawsze. Na klawiaturze domyślnie jest pod "X".
Inaczej ryzykujesz wpadnięcie w jakąś gwiazdę, zwłaszcza jak się zagapisz...
Odpowiedz
No daje daje odkąd mi powiedzieli ze tak można to tak czynię. Powiem wam że na wielu forach bywalec na różne tematy pisałem ale wasza ekipa jest pierwszą z jaką się spotkałem gdzie ludzie nie robią z siebie Alfy i Omegi i pomagają jak mogą a nie Google wiki i te inne internetowe triki za co serdecznie wam dziękuję.
Odpowiedz
(24.03.2016, 10:02 UTC)Hutt Jabba napisał(a): No daje daje odkąd mi powiedzieli ze tak można to tak czynię. Powiem wam że na wielu forach bywalec na różne tematy pisałem ale wasza ekipa jest pierwszą z jaką się spotkałem gdzie ludzie nie robią z siebie Alfy i Omegi i pomagają jak mogą a nie Google wiki i te inne internetowe triki za co serdecznie wam dziękuję.

Bo to jest Husaria a nie jakiś zarozumiały i nieogarnięty plebs Biggrin Wink.

Aha, jeszcze jedno, polecam zabrać chociaż jedne laserki. Przydaje się kiedy przyjdzie Ci lądować na planecie i będziesz chciał się dobrać do kontenerków. Czasami uruchamiają się systemu bezpieczeństwa i wyskakują Sentry Tongue.
Odpowiedz
Co to są sentry
Odpowiedz
Kojarzysz manty z Unreal Tournament? To takie podobne stateczki ze śmigiełkami Smile

O, takie cuś... http://vignette1.wikia.nocookie.net/elit...-prefix=ru

Tylko tu napędzane cholera wie czym Tongue
Odpowiedz
ewentualnie spróbujcie ramować, pamiętam że Goliathy się bardzo fajnie ramowało Smile
Odpowiedz
Chyba będę musiał sobie w domu porobić notatki Wink
Odpowiedz
(24.03.2016, 10:12 UTC)Goliat napisał(a): ewentualnie spróbujcie ramować, pamiętam że Goliathy się bardzo fajnie ramowało Smile

Moja ostatnia próba ramowania Sentry na planecie skończyła się utratą 7% hulla Tongue. Te skubańce strasznie nisko latają i łatwo zahaczyć o planetę Biggrin.
Tak więc odradzam ten sposób na eksploracji Smile.
Odpowiedz