Test Forum - 1 Aprilis
Czesc taki may test Wink
Odpowiedz
(01.04.2017, 17:00 UTC)Xawery napisał(a): Czesc taki may test Wink

dziala..i dzieki Bogu.... post Matthias'a nieźle mnie zestresował Smile
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz
Gdybym wcześniej nie zobaczył posta na facebooku o dacie premiery star citizena to pewnie bym uwierzył w wyłączenie forum Wink
Odpowiedz
(01.04.2017, 17:06 UTC)Calvarian napisał(a): Gdybym wcześniej nie zobaczył posta na facebooku o dacie premiery star citizena to pewnie bym uwierzył w wyłączenie forum Wink

Na swoje nieszczęście nie skojarzyłem daty i czytając post Matthiasa, popuściłem w pieluchę :/
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz
(01.04.2017, 17:35 UTC)Dr.Kobayashi napisał(a):
(01.04.2017, 17:06 UTC)Calvarian napisał(a): Gdybym wcześniej nie zobaczył posta na facebooku o dacie premiery star citizena to pewnie bym uwierzył w wyłączenie forum Wink

Na swoje nieszczęście nie skojarzyłem daty i czytając post Matthiasa, popuściłem w pieluchę :/

lepsze było ogłoszenie przez Hetmana daty wyjścia StarCitizena , o ile pamietam za 3 miesiace Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Dobreeee Biggrin
Hetman +1
Odpowiedz
Nie też udało się mu nabrać. Zdziwiłem się dzisiaj, że działa... Smile
Odpowiedz
Kurde nabrał mnie drań! Nosiłem się z zamiarem zroustowania Hetmana na fejsie ale mówię sobie... Poczekam na reakcję... Słuszna to była decyzja z mojej strony. Smile
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Odpowiedz