Liczba postów: 452
Liczba wątków: 4
Reputacja:
34
Mialem to samo po zlozeniu nowego kompa. Wystarczylo zmienic jedna opcje w biosie i problem zniknal. Tak na szybko nie pamietam juz jak to sie nazywalo, a teraz pisze z komorki, ale zdaje sie, ze opcja ktora trzeba bylo zmodyfikowac miala w nazwie slowo "deep".
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 7
@Tesu to się nazywa APM Configuration - ustawiłem na Deep S4/S5 - testuje czy pomoże bo zmiana portów nic nie dała.
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
04.01.2017, 19:02 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2017, 19:03 UTC przez Yata_PL.)
(04.01.2017, 09:09 UTC)visjerr napisał(a): To prawda - wcześniejszy bios ogarniałem po japońsku - jako tako ale ten obecny to już nawet japoński mi nie wystarcza. Joystick mam podłączony do gniazda 3.0 na tylnej ścianie. Gdy wyłaczam kompa joystick też się wyłacza.
Wrócę do domu to spróbuje pobawić się Ai.
Prąd wyłączam bo mam tyle pierdółek w gniazdach, że jestem do tego zmuszony chcąc troszkę obniżyć rachunki za prąd. Zostawiam tylko lodówkę a reszte odcinam na bezpiecznikach szybkim ruchem... 
AI Suite - gryzie sie z sterownikami Vive ( wiem ze posiadasz) i powoduje blue screen...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
(04.01.2017, 19:02 UTC)Yata_PL napisał(a): (...)
AI Suite - gryzie sie z sterownikami Vive ( wiem ze posiadasz) i powoduje blue screen...
Oj nie miałem jeszcze BSoD
Wszystkim dziękuję za pomoc. Zmieniłem gniazdo i przestawiłem APM. Saitek nie świeci.