Animacja wysiadania z SRV - wyciek?
i na żadnej stacji nie ma ani jednego ruszającego się człowieka/kosmonauty  Sad żeby chociaż z kablem do ładowania biegał, jakiś wózek gdzieś pchał, niech nawet z kwiatami biega  Biggrin
Odpowiedz
Wracając do animacji.
Widzieli to?  Biggrin

Odpowiedz
A ten ostatni modul to atomowka do niszczenia planet Tongue
Sfrustrowani piloci wydaja swoje zachomikowane miliardy i robia rozpierduche w Bance i okolicach Biggrin
Na serio to po co mielibysmy sie wymieniac ta czescia SRV z innym SRV? Szczegolnie ze to chyba jedyne miejsce gdzie mozna podejrzewac ze pojazd ma paliwo/zasilanie, generator tarcz itd. Nie bardzo mialo by to logiczny sens.
Odpowiedz
A może to nie być fake, nie zapominajmy ze projektowanie poszczególnych elementów też zaczyna się od koncepcji i różnych wariantów a także ich testowania. Może poprostu pracują nad tym pod patch w listopadzie?, ale jeśli jest to fake to warto podrzucić linka Frontierowi może coś pomorze im ?
Odpowiedz
thyrfing - weź no sprawdź z którego roku jest post pod którym się podpisałeś Smile
Odpowiedz
(24.08.2022, 10:16 UTC)MAGNUM354 napisał(a): thyrfing - weź no sprawdź z którego roku jest post pod którym się podpisałeś Smile

Heheh no kurde wiem, dopiero jak posta napisałem to sprawdziłem z którego to ?, i aż gupio mi się zrobiło, ale cóż przynajmniej wiem że to był fake ???
Odpowiedz
.. nie wiadomo...
Odpowiedz