GAMEGLASS
Witajcie

Ostatnio natknąłem się na oprogramowanie GameGlass.  ( https://gameglass.gg/ ) 

Ogólnie z tego co rozumiem można przy użyciu tabletów czy też smartfonów rozbudować swój kadłubSmile Na razie jest do StarCitizena ale lada moment ma wyjść także opcja na ED.

Tu ktoś ma 3 tablety i jeden telefon
[Obrazek: 5a12091846b12b518f1bfc9d823b4b0c1ea26849.jpg?1560222441]

zresztą więcej informacji na stronie.

Tu parę screenów z kanału beta na discordzie gdzie udało mi się dołączyć.

[Obrazek: unknown.png] [Obrazek: unknown1.png] [Obrazek: unknown2.png] [Obrazek: unknown3.png] [Obrazek: Untitled-1.png]

Ja przyznam lubię takie rzeczy a stare telefony czy tablety zawsze walają się gdzieś pod ręką i można im dać drugie życieBiggrin
Odpowiedz
Prócz ED to jeszcze ETS2, WF, NMS (i nielubiany przeze mnie WoW) mają dojść...

Tylko pytanie co do kwestii ceny, bo najlepiej to subskrypcja wychodzi (3,99$/msc lub 48$/rok).

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
jest albo ograniczony darmowy albo można dokupić sobie strony w zależności czy CG czy mining czy exploracja podejrzewam, albo taka forma subskrypcji ze wszystkim.

Beta ma wystartować za do kilku tygodni.

Jest coś co waszym zdaniem powinno się tam znaleźć? Przekaże jak cośSmile
Odpowiedz
Można by spróbować zrobić coś podobnego ale na pewno nie byłoby tak ładne.
Odpowiedz
(23.10.2019, 13:30 UTC)Lobod napisał(a): Można by spróbować zrobić coś podobnego ale na pewno nie byłoby tak ładne.

Nawet kiedyś myślałem, żeby coś podobnego wykminić do elite odnośnie bocznych paneli. Mój pomysł opierał się na wykorzystaniu ekranów od radii samochodowych z DVD. Walało się ich trochę swego czasu po moim warsztacie. Projekt jednak umarł z braku pomysłu na zintegrowanie tego z grą , bo o ile elektronik ze mnie niezły programista ze mnie żaden Smile...
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości