Eksploracja na żywo... czyli kącik tuptania po polskich górach
(24.07.2017, 07:43 UTC)Berecik napisał(a): We wrześniu planuje wycieczkę, ze dwa dni Wrocek, ze dwa na Kraków reszta Bieszczady. Trochę z buta reszta rower, mam nadzieje, że kondycja pozwoli na realizację planów  Smile

Daj znać jak będziesz w Krakowie, to Ci potowarzyszę. Może na Jurę wyskoczymy, albo coś Smile

Chętnie bym wrócił do łazikowania, bo swego czasu sporo chodziłem. Trochę się też wspinałem. Zdjęć dużo nie mam bo wtedy nie było aparatów cyfrowych i mam trochę zdjęć w albumach, ale przy 36 klatkowej kliszy pięć razy się człowiek zastanowił zanim fotę strzelił, a i efekt widział dopiero jak odebrał kliszę po powrocie z punktu foto Tongue

Największe osiągnięcie jakim się mogę pochwalić to poprowadzenie własnej drogi w Tatrach (teraz tak z głupia frant wygooglowałem i nawet jest w jakimś katalogu, ale widzę, że katalog chyba porzucony przez autora: http://www.spisz.iq.pl/climb/topo/). Droga to Zajezdnia Szatana i prowadzi na Niżne Rysy (III/III+)  

Znalazłem też parę "artystowskich" fotek, które popełniłem szlajając się samotnie po Tatrach. film czarnobiały, aparat Zenit XP12, wywoływane własnoręcznie na powiększalniku Krokus  Biggrin
[Obrazek: eArbKFg.jpg]

[Obrazek: 6p7BOpD.jpg]

[Obrazek: eFfzdRx.jpg]

[Obrazek: Crsac3K.jpg]

[Obrazek: kAork3C.jpg]

[Obrazek: 4hVzapO.jpg]

[Obrazek: Vfm7vSA.jpg]

[Obrazek: XbE3rqV.jpg]

[Obrazek: 5KYWiRm.jpg]

[Obrazek: cnSyRGt.jpg]

[Obrazek: C2pS3Ac.jpg]

[Obrazek: a14HYEH.jpg]

[Obrazek: ptqNH9K.jpg]

[Obrazek: QDCwAIy.jpg]

A to Jura. Góra Zborów. Wielbłąd. IV+ o ile dobrze pamiętam Smile
[Obrazek: ZWnO0mE.jpg]

Taka ciekawostka. Tak blisko, a tak daleko. Kilimandżaro.
[Obrazek: oR3Q5RZ.jpg]

A to fota z 2006 roku i chyba moje ostatnie wyjście w góry. Od tego czasu praktycznie nie chodziłem po górach.
[Obrazek: NUBYrjl.jpg]
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Nie wiedziałem, że kiedyś góry były czarno-białe Surprised
Odpowiedz
Bo to były Szare Czasy.
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Ja właśnie wróciłem z rodzinką po górskich wojażach. W tym roku wybraliśmy się w Beskid Niski. Penetrowaliśmy Magurski Park Narodowy i okolice. Też piękna sprawa.
Przy wolnej chwili podrzucę jakieś zdjęcia.
[Obrazek: 57877.png]
Odpowiedz