16.09.2019, 21:00 UTC
Uwolnię Sidka.
![[Obrazek: 800px-Microsoft_Precision_Pro.jpg]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/67/Microsoft_Precision_Pro.jpg/800px-Microsoft_Precision_Pro.jpg)
*zdjęcie z Wiki (A tutaj opis).
Wspaniały Joy... JOYSTICK.
Przelatane ma u mnie ponad 1000 godzin. A prawdopodobnie będzie jeszcze działał przez drugie tyle.
Rocznik, coś pewnie z 97' (Jest teraz w kartonie z moimi "zabawkami" na strychu i nie mam jak sprawdzić.
Stan... technicznie... wspaniały. Jedyne mechanicznie zużywalne części to przepustnica i pivot, reszta to czujniki optoelektryczne (chociaż pamiętam jednego dawcę z urwanym hatem).
Ok, plan mam taki.
Kto CHCIAŁBY spróbować zabawy z Joystickiem niech się zgłosi.
Wysyłam jak tylko znajdę wolną chwilkę (z góry powiem, że jestem pracującym tatą i może to troszkę potrwać ;] ).
Zasady "Uwolnienia"
1. Raz Uwolniony Sidek MUSI zostać uwolniony ponownie...
2. Należy zrobić zdjęcie stanowiska z Joystickiem i zamieścić w tym wątku.
3. Opisać w paru słowach "przygodę"
4. Poszukać kolejnego "chętnego" na przygarnięcie Sidka.
5. W razie awarii proszę o odesłanie padalca do mnie... jakieś części jeszcze mam.
Ktoś chętny?
*zdjęcie z Wiki (A tutaj opis).
Wspaniały Joy... JOYSTICK.
Przelatane ma u mnie ponad 1000 godzin. A prawdopodobnie będzie jeszcze działał przez drugie tyle.
Rocznik, coś pewnie z 97' (Jest teraz w kartonie z moimi "zabawkami" na strychu i nie mam jak sprawdzić.
Stan... technicznie... wspaniały. Jedyne mechanicznie zużywalne części to przepustnica i pivot, reszta to czujniki optoelektryczne (chociaż pamiętam jednego dawcę z urwanym hatem).
Ok, plan mam taki.
Kto CHCIAŁBY spróbować zabawy z Joystickiem niech się zgłosi.
Wysyłam jak tylko znajdę wolną chwilkę (z góry powiem, że jestem pracującym tatą i może to troszkę potrwać ;] ).
Zasady "Uwolnienia"
1. Raz Uwolniony Sidek MUSI zostać uwolniony ponownie...
2. Należy zrobić zdjęcie stanowiska z Joystickiem i zamieścić w tym wątku.
3. Opisać w paru słowach "przygodę"
4. Poszukać kolejnego "chętnego" na przygarnięcie Sidka.
5. W razie awarii proszę o odesłanie padalca do mnie... jakieś części jeszcze mam.
Ktoś chętny?

![[Obrazek: 102165.png]](https://inara.cz/data/sigs/102/102165.png)