Playstation plus
Czy ktoś z konsolowców znalazł może jakąś ciekawą (tanią) ofertę na abo plajstation?
W zeszłym roku sporo tego było na allegro.
Może teraz coś na innych serwisach się pojawi.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Bezpośrednio przed świętami powinno coś się pojawić.
W zeszłym roku było 12 mcy za pół ceny Smile
Odpowiedz
@Usser

Obecnie jest promocja na 15 m-cy w cenie dwunastu, ale to i tak 240 zł. Natomiast warto doładować konto zdrapką i coś jeszcze urwać z tej kwoty (np. na Allegro jest kod na 200zł w cenie 184,99zł)

https://www.ppe.pl/news/128127/playstati...slugi.html
Odpowiedz
I tu jest plus
Odpowiedz
Chyba bardziej opłaca się 12 miesięcy za 167 zł?
https://lowcygier.pl/keyshopy/10-rabatu-...onamentow/
Odpowiedz
Gdybym mógł to bym Cię wyściskał, ale żona nie pozwala, w takim razie tylko +rep
Odpowiedz
Same holdy, kody wyprzedane, trzeba czekać na zwroty Cry
Odpowiedz
Usser, jak kupić PS4 na rok w PS Store? Pokazuje mi że nie mogę bo mam subskrypcję jednomiesięczna, jak to obejść?
Odpowiedz
(14.12.2018, 19:46 UTC)Xeonary napisał(a): Usser, jak kupić PS4 na rok w PS Store? Pokazuje mi że nie mogę bo mam subskrypcję jednomiesięczna, jak to obejść?

A to dziwne, bo przecież możesz kupić przedłużenie w dowolnym okresie subskrypcji i termin ważności się wydłuża...
Odpowiedz
(14.12.2018, 19:55 UTC)akerstache napisał(a):
(14.12.2018, 19:46 UTC)Xeonary napisał(a): Usser, jak kupić PS4 na rok w PS Store? Pokazuje mi że nie mogę bo mam subskrypcję jednomiesięczna, jak to obejść?

A to dziwne, bo przecież możesz kupić przedłużenie w dowolnym okresie subskrypcji i termin ważności się wydłuża...

Tak, wydłuża się jeśli masz zdrapkę z kodem. A abo wydłuża się "samo" jeśli masz taką opcję (domyślnie) włączoną w ustawieniach konta. I oczywiście odpowiednio doładowany portfel.

Raz mi samo się przedłużyło i trochę w plecy byłem (a NA Skyrima miałem odłożone).
Zazwyczaj kupowałem za 170zł ma allegro.
Odpowiedz