Symulator lotu
Pograłbym w jakiś symulator lotu, ale w multiplayerze.
Nie mam na myśli czegoś jak war thunder, ale coś jak symulator współczesnego myśliwca, najbardziej symulacyjnie jak się da, żeby był miliard guzików, te wszystkie radary, i żeby sobie tak w 2-3 graczy jakieś misje porobić.
Mogło by to fajne być. Może ktoś coś polecić, i ewentualnie chciałby pograć?
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Chyba to jest jeden z najbardziej zaawansowanych: Digital Combat Simulator. Niestety nie grałem, więc nie opisze moich wrażeń.
Odpowiedz
Rainbow 

Microsoft Flight Simulator 

Cool
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Też polecam DCS. Su-25T jest jako samolot startowy, reszta modułów jest dodatkowo płatna. Na filmach widziałem, że można obsługiwać maszynę wykorzystując przyciski w kabinie. Na goglach powinno wyglądać super. Ja próbowałem na Samsungu Note3, ale coś mi FPS siada i dałem sobie spokój.
Odpowiedz
A jakiś samolotów niebojowych, w miarę nowy? FS wygląda już na dośc leciwy.
Odpowiedz
(19.01.2017, 15:51 UTC)Kyokushin napisał(a): A jakiś samolotów niebojowych, w miarę nowy? FS wygląda już na dośc leciwy.

Jak chcesz coś nowego to 'Farming Simulator 17' - jedna z najpopularniejszych gier 'symulacyjnych' na Steam-ie i nowa...  albo poczekaj na X-Plane 11:

W sumie tak mogły by wyglądać planety z atmosfera w Elite.

[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
DCS jest za darmo masz w nim Su-25 i P-51D Mustang (nieuzbrojony) Możesz pobrać na Steam lub ze strony twórców https://www.digitalcombatsimulator.com/en/ można też dokupić kolejne maszyny i teren.
Świetnym symulatorem ale z I ws jest też darmowy Rise of Fligth ( kilka podstawowych maszyn) dostępny na Steam
Zamiast FSX lepiej kupić Prepar3D http://www.prepar3d.com/ wersja akademicka ma jeszcze przyzwoitą cenę ... A później jak Ci się spodoba możesz dokupywać dodatki, dodatki i dodatki ...
Możesz też ściągnąć sobie demo X Plane 11 (chyba beta) http://www.x-plane.com/desktop/try-it/
Są jeszcze drugowojenne Cliffs of Dover (z patchami Team Fusion) oraz Il2 BoS
No i Falcon 4.0 i jego współczesna wersja czyli BMS 4.33
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Fajnie ten farming simulator wygląda. Da się latać tam jakimś opryskiem?
Można by jakiś nalot na stonkę zrobić.

Czekaj czekaj, w Falcona 4.0 grałem w latach 90... To jeszcze ktoś w to gra?
Odpowiedz
Tak się tylko wetnę, FS17 mam jakby ktoś chciał ciągnikiem, kombajnem, piłą motorową poszaleć Biggrin

A co do FSX to jest do tego chyba sporo modów, to można podciągnąć trochę grafikę do dzisiejszych czasów.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Także polecam serię DCS dla najbardziej wymagających. Często mają promocje

Na początek polecił bym zobaczyć co oferuje DCS: World, potem zakup DCS: Flaming Cliffs 3 i DCS: Combined Arms jeśli jednostki naziemne też interesują. Potem stopniowe dokupowanie kolejnych modułów Wink

IMHO latanie śmigłowcem jest bardziej wymagające niż jet'em.

Jak coś to mam nadmiarową jeszcze zafoliowaną DCS: Black Shark, nie 2 ale daje radę i potrafi na początku dostarczyć odpowiedniej ilości frustracji Biggrin
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości